Dział służący dyskusji o pozostałych odmianach roślin, np. afrodyzjakach, ziołach snu, czy ziołach o właściwościach uspokajających i sedatywnych a także o substancjach pochodzących z organizmów zwierząt.
Czy Kava Kava działa na Ciebie
1.Tak
60
48%
2.Cos działa
29
23%
3.Słabo działa
14
11%
4.Nie czuje nic a nic.
10
8%
5.Działa ale w ogromnych ilościach.
12
10%

Liczba głosów: 125

ODPOWIEDZ
  • 196 / 61 / 0
KarmiKlasik, większość tych ekstraktów to wynalazki Chińczyków z Alibaby. Nie wiadomo co w nich jest, choć bywają też legitne ekstrakty, ale to jest rzadkość. Najprostszy sposób by ocenić czy to w ogóle pochodzi z kavy, to wziąć trochę tego ekstraktu na język. Dihydrokavaina i do pewnego stopnia też kavaina mają silne działanie znieczulające podobne do koksu. Jeśli usta nie drętwieją, to jest to jakieś gówno.
  • 144 / 21 / 0
Nawet jeśli to legitny ekstrakt to ekstrakcja przy użyciu lotnych rozpuszczalników wyciąga z kavy szkodliwy syf. A w przypadku takiej przemysłowej produkcji nikt w wodną ekstrakcję bawił się nie będzie bo to po prostu niewydajne
"(...)kto jest zniewolony przez potrzeby fizyczne: Hindus harujący od świtu do zmroku przy zręcznym pługu za miskę ryżu czy Amerykanin jadący na traktorze?"
  • 2971 / 1601 / 35
Ostatnio wszystko miksowalam i trafiłam na dobrą Kava Kava kurwa wpierdolilam całe 80g plus kilka innych ale fajnych wynalazków. Tak Kava Kava nie ekstrakt i powinno lekko znieczulać wtedy ogień 🔥
Pamiętajcie o chemotypach Kava Kava 6 głównych kavalaktonow odpowiada za 95% działania.
423xxx najwięcej euforii te ja wpierdalam.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 11 / 1 / 0
kava-kava jest super, dawno temu przed delealizacją był świety ekstrakt , kopało super, bardzo pozytywnie, takie coś jakby upicie się alko+ pozytywny nastrój i błogość połączona z uspokojeniem,również rozlużnieniem mięśni ,ale bez efektu ''idzie w nogi'' i bez kaca, a wręcz odwrotnie- antydepresyjny efekt!
Polecam jednak ekstrakty zmiast korzenia teraz są jakieś 30% , a ostatnio pojawił się chyba nawet 70% ,przymierzam się nawet do kupna.
P.S podobno to na wątrobę szkodzi, ale nie wiadomo do kośca czy to prawda
  • 4330 / 700 / 2117
18 lipca 2023AnnaS pisze:
Ostatnio wszystko miksowalam i trafiłam na dobrą Kava Kava kurwa wpierdolilam całe 80g plus kilka innych ale fajnych wynalazków. Tak Kava Kava nie ekstrakt i powinno lekko znieczulać wtedy ogień 🔥
Pamiętajcie o chemotypach Kava Kava 6 głównych kavalaktonow odpowiada za 95% działania.
423xxx najwięcej euforii te ja wpierdalam.
Nazwa tej kavy kavy? Albo ewentualnie informacja, co to dokładnie za model bądź producent?
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 326 / 83 / 0
Ekstrakty są właśnie ultra szkodliwe, dlatego jak ktoś nie chce ubić wątroby to polecam tylko w formie korzenia
  • 19 / 1 / 0
witam, jestem na lekach pregabalina i rispolept, czy kava wchodzi z tymi lekami w interakcje? czy moglbym raz wypic kave bedac na lekach?
  • 1299 / 258 / 0
@raoulduke19
no niby obciąża wątrobę kava ale to przy większych naduzyciach,

jak napisałeś wypić to luźno wg mnie,
i nie chodzi mi, że napar jest słabszy - są jeszcze inne argumenty dlaczego napar (nietylko dot. kavakava)
Spoiler:
  • 2971 / 1601 / 35
Alkaloidy obciążają wątrobę pite z liści lub łodyg a nie korzenia.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 326 / 83 / 0
@raoulduke19 kava mocno podbije działanie pregaby i to dosyć mocno
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.