Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 1037 / 245 / 0
Witam uraczyłem się wczoraj Clonolam 0,5 mg zjadłem jedną weszła po około 30 mniutach chciałem sprawdzić działanie robiąc coś czyli kreciłem się koło domu zmieniałem koła w samochodzie, byłem u sąsiada gadałem o pszczołach i uważam że to wgl się nie nadaje do robienia czegokolwiek z rowera prawie spadłem tak trudno było mi utrzymać równowagę... i mam zaniki pamięci np kompletnie nie pamiętam co robiłem kiedy wyszedłem od sąsiada poźniej pamiętam jak byłem w domu a odrazu do niego nie pojechałem czyli z życia uciekło mi może godzina którą pamiętam piąte przez dziesiąte... To normalnie przy tych substancjach ? Zapomniałem dodać, że poszedłem spać jak dziecko nie pamiętając drogi do łóżka obudziłem sie w stylu gdzie ja jestem xD
  • 1916 / 335 / 2
Gadanie o pszczołach mnie rozjebało :-D
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
akurat gdyby nie Pszczoły to wszelkie życie na naszej planecie wyginełoby
Uwaga! Użytkownik Dopaminem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2302 / 399 / 0
uderzyłeś w najmocniejsze benzo, weź etizolam
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 201 / 64 / 0
Kto wpadl na to ze ziemia obraca sie wokol slonca zanim odkryl to kopernik ?? Pierwsi pijacy.
Czego oczekiwales biorac benzo? Wziales to bez wiedzy na temat jego dzialania . Jak dla mnie jestes ignorantem.
HERBU BAKALI vel NACIĘTA MAKÓWKA
  • 86 / 1 / 0
31 maja 2018oralnydzikus pisze:
Kto wpadl na to ze ziemia obraca sie wokol slonca zanim odkryl to kopernik ?? Pierwsi pijacy.
Grecy. Czy ci konkretni byli pijakami wątpię, ale do kieliszka im nie zakładałem :-D
  • 1941 / 194 / 0
Dzisiaj chyba wezmę trochę benzo... Ale to jako zabezpieczenie przed tramałem. Swoją drogą ciekawi mnie jak szybko organizm się z paracetamolu oczyszcza.
Take DXM and Be Happy
  • 137 / 8 / 0
Cały dzień wolny, zastanawiałem się nieco co ze sobą począć.
Do dyspozycji mam klonazepam 2 mg, marihuanę, oraz 2 mocne piwa.

Na rozruch poszło 4 mg klonazepamu. Mocny lager musi się najpierw schłodzić, gdyż pomimo wyśrubowanej ceny, w sklepie stoi na półce, a nie w lodówce- dramat. Wiadomo, tatry i inne żubry muszą być schłodzone....

P.S. Trzeba być mocno ograniczonym, żeby posądzać mnie o bycie alterem jakiegoś typa, który też w knajpach opisywał co sobie zarzucił :-D
Od tego są knajpki, korzystam z forum w sposób regulaminowy.
Uwaga! Użytkownik haze_warrior jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2198 / 366 / 0
Jak to wszystko ojebiesz, to się chyba poczujesz jak jakiś panicz xD
kurła.. jeszcze jak pnącza z tymi krzyżakami dopalisz to w ogóle

Kurde ciekawi mnie jak działa ten lorek.. to przecie takie nieznane benzo c'nie

Jakie jeszcze mało znane i ciekawe benzo ??
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 137 / 8 / 0
Czuje się wybornie, klon w dawce 4 mg podziałał rekreacyjnie.
Odnośnie "pnącz" - nie, właśnie- dopiero w nocy sobie zajaram.
Po aż 4 mg klonazepamu palenie na pewno znacznie straci na mocy, interpretuję to jako marnotrawstwo towaru.
Mix benzo + mj mija się z celem.
Uwaga! Użytkownik haze_warrior jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.