@lol
czymkolwiek nie przepijesz to dobrze zabije smak.
No właśnie nie. Wielu rzeczy próbowałem i niewiele z nich zabija ten smak.
to jakis nowy napój dla hipsterów? ile to cuś kosztuje?
Co do ceny. Nie pamiętam ile zapłaciłem. Wziąłem kilka do koszyka wraz z innymi zakupami. Paragonu już nie mam. Jak będę brał następnym razem, to napiszę ile za puszkę wychodzi.
btw znów walisz kodę?
03 września 2021Mefistofeles1945 pisze: Ja wale kode juz z 7-8 lat malo co mnie rusza musze zrobic sobie dluzsza przerwe..
mam paczkę 16 sztuk, wcześniej nie miałem tragicznych reakcji alergicznych ale zdarzało mi się troszku podrapać. mam zyrtec, pomoże?
Ja brałem 10lat kodę i pod koniec bralem 600-900mg dziennie.
Ale na raz rzadko zarzucałem więcej jak 450mg.
@Klamm
Masz trochę racji. Tzn. jak się rozpusci tab w małej ilości płynu to jest to niesmaczne. Ale potem zapić 2 łyki coli czy czegoś i posmaku nie ma.
Jeśli chodzi o zabicie smaku, to spróbuj Sprita. Wg mnie Sprite najlepiej zabija smak. Natomiast wg mnie najlepiej zalać ciepłą wodą, rozpuszcza się to raptem w 5 minut /w coca coli ok 25min/, Wychylić jak kielona i szybko czymś zapić.
Co do mojej sytuacji to pod koniec sierpnia brałem duże dawki w miarę dobrego maku, po 2kg dziennie.
Ostatni tydzien zbiłałem dawki i zazywalem kodę plus trochę słabego maku, bakallanda.
Teraz właśnie odstawiałem na predze. Wytrzymałem 65h i wlasnie zarzuciłem znowu duże thio..
A jak Twoja sytuacja wygląda?
02 września 2021anonimowy18 pisze: Jak myślicie, dlaczego na jednych 150mg za pierwszym razem powoduje ogromne ugrzanie, gdzie nie można wstać z łóżka i chce się jęczeć z rozkoszy, a inni czują zupełnie nic?
@sarcasticamputator Zyrtec się tutaj sprawdzi. Chociaż wątpię żeby przy takiej dawce był potrzebny. Ja wręcz lubię się drapać po kodzie.
I thought I was someone else, someone good
I thought I was someone else, someone good
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.