Alien parę miesięcy temu piszesz, ze siedzisz na dupie bez pracy, ze rozjebałeś rodzinę albo kurwa pytasz co kupić czy bakalanda i 2 kerfy czy 4 kerfy bo zostało ci ostatnie 20zł w kieszeni, a teraz mówisz jak świetnie się ogarnia na fazie.
Gdyby narkomani świetnie się czuli, ogarniali życie i zapierdalali na kursy z autocada, akordeonów i malarstwa to nikt nigdy nie wybrałby się na żadną terapię. A wiekszosc predzej czy poznij konczy na chujowej terapii/ośrodku czy gownianym metadonie. Bo zawalili szkole/prace/zaczeli krasc a na skręcie można im wepchnąć pół kilo syfiastego maku za 30zł.
Wystarczy glupia sytuacja, ze rodzinka chce pojechac na wakacje. Od razu panika, ze nie da się zabrać proszku do samolotu i cale ogarnianie ćpuna się kończy
@RekreacyjnyHarry
29 lipca 2019RekreacyjnyHarry pisze: Dałem radę przełknąć, bez rzygania etc, ale nie wiem o co chodzi, bo mak nie działa, nie ważne czy opium, zupa czy jedzenie calych [i proszę uprzejmie mi nie sugerować, że wpierdalam polne czy coś], bo maki wyglądają tak samo jak te wrzucane na rozpoznanie, raz znalazłem nawet takie ogromne skurwysyny, i one nie poklepały, a przy nich te z fotek niektórych wyglądały jak karzełki. Potem peoniowe i też zero działania, myślę, że problem w tym że są zielone [chociaż podobno zielone też klepią].
widocznie zły mak/zle przygotowałeś/za mała dawka.
innej opcji nie ma. zielony mak doskonale klepie. pewnie nawet porządnej zupy nie piłeś.
jezeli nasiona sklepowe czułeś, to mak tym bardziej. tylko musisz zrobić wszystko jak należy.
nawet nie wiem czy jest coś takiego jak niewrazliwosc na morfine. pewnie jest
kto nie robi przerwy ten szybko traci nerwy
a teraz przeszukuj moje wszystkie posty bo przecież jesteś pewien, że musiałem Ci coś takiego pisać ;)
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.