Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 184 / 25 / 0
Kolega dwa posty wyżej. Mówisz że wkurwienie masz po kodzie. Ja w sumie też bywałem drażliwy. No bo kiedy już wezmę to jest to chwila dla mnie kiedy mogę odpocząć jeśli tak to nazwać można. Chwila relaksu i wkurwia jak ktoś truje dupe. Przynajmniej u mnie tak to jest że ma to jakieś podłoże i nawet wiem gdzie. Gorzej jak człowiek wkurwa dostaje bez powodu ale przy opio to raczej nie ma o tym mowy.
  • 398 / 48 / 0
Powie ktoś co jest nie tak z ekstrakcją antidolu? Miele 7 pigułek na pył, zalewam schłodzona woda destylowana w ilości około 50ml, mieszam, następnie wrzucam roztwór na podwójny papier kuchenny, odstawiam do lodówki niech skapie, skapalo w jakieś 20 min, na papierze zostało samo takie mazidło, mętny roztwór wypijam no i nic prawie prócz tego, że lekko kręci się w głowie i jest jakoś dziwnie. Po samych dwóch antodolach jest bardzo przyjemnie, czy ta ekstrakcja nie działa?
  • 1016 / 87 / 0
Woda destylowana?
  • 2814 / 366 / 0
@adverse tak byłem na mtx i to sporo czasu jest to bardzo nie przyjemny lek mówię o skutkach ubocznych itp ale będąc wtedy na majce nie miałem jakiś dziwnych akcji mimo ze wtedy majke i mtx dostawałem dożylnie ( pobyt w szpitalu ) , pozniej jak musiałem dalej brać mtx w tabletach i biorąc majke iv też nic dziwnego nie miałem. Poza ubokami mtx
  • 449 / 101 / 0
To ja nie wiem. Z kodeiną chyba się to gryzie bardzo, albo trafiłam na "słąbe dni". :P
Co złego, to nie ja - oczywiście...
  • 5031 / 892 / 0
Nie wiem czy koda nie jest dla mnie czy muszę przyjąć znacznie więcej. Kupiłem duza paczkę 16tabletek, przyjąłem i jedyne co czuje to delikatny chillout i ciepełko w brzuchu. Może jeszcze się wkręci choc wątpię bo zawsze gdy się skusze to jest zawod. Zazdroszczę tym których koda mocno klepie ja chyba mam problem z enzymem metabolizujacym kode.

Edit: A jednak coś zaskoczyło, jest tak trochę pluszowo i jakby lekko kręciło się w głowie.
  • 1195 / 223 / 32
Tak jest z opio - ludzie spodziewają się fajerwerków bo w popkulturze tak działanie tych substancji jest przedstawiane, a w rzeczywistości jest zupełnie inaczej.

Post niekoniecznie skierowany do Ciebie, bo ty chyba doświadczenie masz.
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 449 / 101 / 0
Pozdrawia kodeina z prometazyną, miks wyhajpowany jak stąd do USA. Uśmieszek mam pod nosem, i to szeroki, bo sobie przypomniałam jak jakiś poeta nie z tej ziemii pisał, że wspólny orgazm to jak podanie sobie heroiny w tym samym czasie. W każdym razie było coś w ten deseń. :D :D
Co złego, to nie ja - oczywiście...
  • 5031 / 892 / 0
@Klamm
Z opio niewielkie, z 10 razy koda. Ale i tak mimo wszystko dziś mnie najlepiej klepnęła z tych wszystkich prób. Nie wiem od czego to zależy że wcześniej efekty były na granicy placebo. Poza tym to dość drogo ta zabawa wychodzi a jakość fazy jest słaba jak dla mnie. Od biedy można zarzucić ale nie wyobrażam sobie wjebac się w kode.
  • 3455 / 561 / 2
01 września 2021serotoninowy pisze:
Nie wiem czy koda nie jest dla mnie czy muszę przyjąć znacznie więcej. Kupiłem duza paczkę 16tabletek, przyjąłem i jedyne co czuje to delikatny chillout i ciepełko w brzuchu. Może jeszcze się wkręci choc wątpię bo zawsze gdy się skusze to jest zawod. Zazdroszczę tym których koda mocno klepie ja chyba mam problem z enzymem metabolizujacym kode.

Edit: A jednak coś zaskoczyło, jest tak trochę pluszowo i jakby lekko kręciło się w głowie.
Dawka 16 tabletek jest za mala. Narkotyczne dzialanie zaczyna sie od 20 tabletek (300mg)
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?

W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.

Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi

Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.