Edit: A jednak coś zaskoczyło, jest tak trochę pluszowo i jakby lekko kręciło się w głowie.
Post niekoniecznie skierowany do Ciebie, bo ty chyba doświadczenie masz.
Z opio niewielkie, z 10 razy koda. Ale i tak mimo wszystko dziś mnie najlepiej klepnęła z tych wszystkich prób. Nie wiem od czego to zależy że wcześniej efekty były na granicy placebo. Poza tym to dość drogo ta zabawa wychodzi a jakość fazy jest słaba jak dla mnie. Od biedy można zarzucić ale nie wyobrażam sobie wjebac się w kode.
01 września 2021serotoninowy pisze: Nie wiem czy koda nie jest dla mnie czy muszę przyjąć znacznie więcej. Kupiłem duza paczkę 16tabletek, przyjąłem i jedyne co czuje to delikatny chillout i ciepełko w brzuchu. Może jeszcze się wkręci choc wątpię bo zawsze gdy się skusze to jest zawod. Zazdroszczę tym których koda mocno klepie ja chyba mam problem z enzymem metabolizujacym kode.
Edit: A jednak coś zaskoczyło, jest tak trochę pluszowo i jakby lekko kręciło się w głowie.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi
Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.