Edit: A jednak coś zaskoczyło, jest tak trochę pluszowo i jakby lekko kręciło się w głowie.
Post niekoniecznie skierowany do Ciebie, bo ty chyba doświadczenie masz.
Z opio niewielkie, z 10 razy koda. Ale i tak mimo wszystko dziś mnie najlepiej klepnęła z tych wszystkich prób. Nie wiem od czego to zależy że wcześniej efekty były na granicy placebo. Poza tym to dość drogo ta zabawa wychodzi a jakość fazy jest słaba jak dla mnie. Od biedy można zarzucić ale nie wyobrażam sobie wjebac się w kode.
01 września 2021serotoninowy pisze: Nie wiem czy koda nie jest dla mnie czy muszę przyjąć znacznie więcej. Kupiłem duza paczkę 16tabletek, przyjąłem i jedyne co czuje to delikatny chillout i ciepełko w brzuchu. Może jeszcze się wkręci choc wątpię bo zawsze gdy się skusze to jest zawod. Zazdroszczę tym których koda mocno klepie ja chyba mam problem z enzymem metabolizujacym kode.
Edit: A jednak coś zaskoczyło, jest tak trochę pluszowo i jakby lekko kręciło się w głowie.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.