Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 48 / / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: sparks »
23 marca 2018ChrisMoltisanti pisze:
Mięta lub melisa.
wypiłem miętę, zjadłem 20mg diazepamu, pomogło, ale chyba relanium przydusiło tego specyficznego speeda po Tramalu, zostało rozluźnienie(bez mdłości)
  • 993 / 50 / 0
tramadol moze niedzialac? Dawki po kilka g bez tolerki a typ nic nieczuje... jak to mozliwe? Zero depresji oddechowej...
prochy wciagales w proch sie obrucisz
  • 1016 / 97 / 0
Tolerka, droga podania (zapchany brzuch np.), odbija się działanie innych leków nawet branych sporo wcześniej. Jak Tram łatwiony z ukrainy czy innego Ukulelelestanu to sam się domyśl co może być nie tak.
The child is grown
The dream is gone
  • 318 / 23 / 0
22 marca 2018Maykel85 pisze:
Magia tego leku znika bardzo szybko, a dawki szybują w kosmos. Ogolnie nie warto. Choc sam przez kilkanaście lat zjadłem tego kilka kilogramow :-) .
I co jesteś czysty od tego?
Uwaga! Użytkownik psycholek1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 477 / 77 / 0
Żaden opioid czy nawet opiat tak mi nie "rył" organizmu, a raczej psychiki jak tramadol, moje 'hobby' ostatnio jest całkiem lajtowe, biore 1-2 dni, robię koło tygodnia przerwy i 1-2 razy, przerwa i tak w kółko. Jak polecę za grubo i ciąg potrwa parę dni grubiej to te mini skręty po kodzie czy maku są na poziomie przeziębienia. Fizycznie po tramcu jest podobnie, natomiast to co się dzieję z psychiką to jest książkowy przykład rozjebania. Czasem po prostu z dupy ma się ochotę płakać i użalać nad jakimiś wspomnieniami z przeszłości itp. Raz jest zajebiście spoko czujesz się najnormalniej na świecie, a raz z dupy masz po prostu objawy depresji.
Tak jak juz Chris i zapewne dziesiątki innych osób pisało, naprawdę żal się jebać z tym syfem (niestety tej euforyczno-stymulującej fazy żaden opioid chyba nie ma podejścia).
Uwaga! Użytkownik Seken nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 444 / 30 / 0
Seken

Masz rację, choć ja w swoim życiu sprobowałem tylko kilka opakowań Adamonu 150.
Depresji nie miałem bo w porę się ogarnąłem i te kapsułki wyrzuciłem.
Problem stanowił klon ale po redukcji i odstawce ( 3 tyg), daję radë.
Co do tramadolu, masz rację co do jego działania, ale prędzej czy pozniej jest to rownia pochyła, bynajmniej dla większości.
Uwaga! Użytkownik Thomas12 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1305 / 162 / 0
Ja nie wiem nie czuję po trampku euforiii tylko takie przyjemne rozleniwienie no i zabija ciśnienie na kode i niweluje skreta
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 910 / 0
Ja czulem po tramadolu euforie i do tego blogostan.
@up
Jakie dawki brales ? Ja bralem 500 mg + 1 mg klona i bylo si.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1305 / 162 / 0
Ja różnie od 500 do 1.5grama ty w ostrym ciagu
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 174 / 11 / 0
Odczuwam kurwa chroniczny ból towarzyszący odbudowie mięśni po złamaniu goleni zespolonej jakimś żelastwem.
Jutro idę się zarejestrować do lekarza i powiem, że chce tramal wyjebane nie będę cierpiał :emo: :gun:
Użyszkodnik jest aktywny na hyperrealu.
Przeczyta twoją odpowiedź i odpowie na twój post, chyba że znów dostanie bana :cheesy:
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.