Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 1962 / 206 / 0
A warto chociaż? Jakieś szczególnie bardziej? Nie znam się na iv :(

I to jeszcze w formie gratisu dostałem. Boję się nawet roztwór robić. Ale wódka czy spirytus?

Bo Nitrazolam w wódce tak na dwa razy. Zostały paprochy, ale chyba się rozpuści.
Take DXM and Be Happy
  • 2116 / 632 / 0
Spirytus, zdecydowanie. Odżałuj 11zł na setkę spirytu skoro dostałeś zolam w prezencie.

A nie miałeś zostawiać igiełek? Nie chcę znowu wpierdalać Cię na złą drogę. Ale diazepam dożylnie jest zajebiście przyjemny, jest najbardziej pluszowym benzo gdy jest podawany tą drogą w konkretnej dawce, niestety dawka rzeczywiście musi być konkretna - nawet z tabletkami piątkami troszkę pieprzenia się jest. Jest świetny do miksów. I, przede wszystkim, ma wejście. Nie, że zaczyna działać od zera do stu, jak klon, w parę sekund. Ma wejście.

Nie to, co na przykład klon solo, którego teoretycznie też można robić w spirycie i będzie działał.

Obydwa w miksach są świetne, ale tu już osobiste doświadczenie ustępuje teoretyzowaniu.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 1962 / 206 / 0
Trudno, chyba już podjąłem decyzję. Tylko chciałbym, ten pierwszy raz z kimś przeżyć.

A co do Nitrazolamu, uważasz, że go zmarnowałem używając wódki? Jego nie chcę podawać IV.
Take DXM and Be Happy
  • 2116 / 632 / 0
Nie mam pewności, ale wydaje mi się, że im większy % alkoholu, tym większa stabilność i czystość r-ru + lepsza rozpuszczalność. Na pewno nie zmarnowałeś zupełnie, ale nie znam tej substancji na tyle, by ocenić.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 1962 / 206 / 0
Podasz mi na PW jak podać rolki dożylnie w jak najmniej inwazyjny sposób? Wiem, że są tematy, ale ciężko się dokopać. Dziękuję.
Take DXM and Be Happy
  • 1962 / 206 / 0
Mogę podać rolki pr?
Take DXM and Be Happy
  • 1962 / 206 / 0
Poda ktoś krótki przepis na rolki IV?
Take DXM and Be Happy
  • 90 / 5 / 0
3/4 mg flualpry plus dwa lagierki tak se robią, głównie miorelaksacja. Dojebać ćwiarteczkę flualpry?
  • 90 / 5 / 0
chuj, wleciało razem z mocnym dubeltowym z okocimia 7% (btw baaaaardzo polecam piwko, gładkie, nie wali wódą, mocna podbudowa słodowa, ale nie jest słodkie, nawet odchmielna goriczka jest, koniecznie schłodzić do min 12 stopni) i jest dosko :)
  • 111 / 8 / 0
Popijam sobie pysznego zimnego Żywca w ogródku na pięknej pogodzie przy pełnym słońcu, za momencik dorzucę jakąś roleczkę i popaplam się w pluszowym bajorku : )
kontakt ze mną pod adresem: odurzony@tutanota.com
Zablokowany
Newsy
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.

Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.

KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.