I to jeszcze w formie gratisu dostałem. Boję się nawet roztwór robić. Ale wódka czy spirytus?
Bo Nitrazolam w wódce tak na dwa razy. Zostały paprochy, ale chyba się rozpuści.
A nie miałeś zostawiać igiełek? Nie chcę znowu wpierdalać Cię na złą drogę. Ale diazepam dożylnie jest zajebiście przyjemny, jest najbardziej pluszowym benzo gdy jest podawany tą drogą w konkretnej dawce, niestety dawka rzeczywiście musi być konkretna - nawet z tabletkami piątkami troszkę pieprzenia się jest. Jest świetny do miksów. I, przede wszystkim, ma wejście. Nie, że zaczyna działać od zera do stu, jak klon, w parę sekund. Ma wejście.
Nie to, co na przykład klon solo, którego teoretycznie też można robić w spirycie i będzie działał.
Obydwa w miksach są świetne, ale tu już osobiste doświadczenie ustępuje teoretyzowaniu.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
A co do Nitrazolamu, uważasz, że go zmarnowałem używając wódki? Jego nie chcę podawać IV.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.