Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Powiem tak - mam bupre wiec teoretycznie mógłbym zrobić sobie nawet dość długą przerwę, ale po tym jak raz próbowałem przejść na bupre i nic to nie dało, a skręta miałem i tak - troche się boje (w sensie skręta) i nie wiem czy to ma sens.
Może wziąłem wtedy za mało, może za wcześnie (niby 12h czekałem... skręt już troche trwał, bo te 12h wcześniej wziąłem zaledwie około 100mg), a może nie powinienem w ogóle próbować brać tego IV. Chociaż następnego dnia z rana, wziąłem już normalnie pod język no i mimo to dalej skręt trwał.
Tak myśle - może na metadon powinienem spróbować się wbić? Kiedyś na skręcie miałem okazje dobić się do metadonu no i on zdecydowanie pomógł.
@marcins96 no na kode zdecydowaie szkoda. Za krótko działa niestety ;/ ale chciałbym wrócić do czasów, jak jedno czy półtora opakowania Thio wystarczało :P ahh stare dzieje :P
No właśnie tez myslalem o tym, że mogła zadziałać na odwrót, bo chyba od jakiejś tam dawki działa agonistycznie, zamiast antagonistycznie, tak? Czy na odwrót... myle się z tym troche. W każdym razie - właśnie z tego powodu bałem się wziąć więcej niż 8mg...
moge mowic tylko z wlasnych obserwacji i doswiadczenia, ale przewaga bupry nad mietkiem jest taka, ze trudniej jest na niej cpac. mysle ze przynajmniej polowa ludzi na programach metadonowych w moim miescie wciaz normalnie grzeje.
antagonizm zaczyna sie od dawki 32mg, mozesz brac nawet 16 albo 20 tak jak mowilam.
Jeżeli chodzi o majke i eliminacje - no tak... tylko mówie, normalnie wtedy wziąłem o 17 około 300mg no i potem o 7 rano zaledwie 100, a jak dobrze kojarze to około 80 (no mniej więcej bo wiadomo - straty) aniżeli 100, bo nie miałem wtedy nawet połowy tabsy (200). Dlatego myślałem, że jak o 20/21 wezme bupre to będzie ok. Już ciężko było troche wytrzymać, bo skręt już troche trwał, tak jak już pisałem. Po takiej dawce skręt zaczyna się u mnie już po około 5h, tak delikatnie. No i zaczyna szaleć już tak po około 7/8h.
W każdym razie rozumiem... Następnym razem muszę spróbować dłużej wytrzymać zanim wezme bupre no i tyle. Może wtedy coś to da.
Po 32 tak? No to może też po prostu te 8 było za mało. Musze spróbować najwyżej wziąć 12 albo 16. Zobaczymy jak wtedy będzie. Dziękuje za sprecyzowanie info :3
08 lipca 2021ema112 pisze: to jak szybko tolerka rosnie tez zalezy od tego jaki masz schemat cpania. jak walisz zawsze tyle, zeby poczuc wjazd ale byc wciaz zywym, to bedzie rosla troche wolniej niz gdybys bral dawki prowadzace do noddowania, sedacji i ogolnego upierdolenia. mnie sie tolerancje udawalo trzymac na poziomie 50-80mg jak ograniczalam ciagi do maksymalnie 7 dni i uzywalam wedlug tego pierwszego schematu.
To jest jakiś schemat który pozwoliłby trzymać tą tolerke na tych 100mg? Powiedzmy jakbym sobie jebnal ciąg 20 dni na takiej dawce to już pod koniec ledwo coś będzie czuć czy to aż tak szybko nie biegnie?
albo 7 dni ciągu na 100mg i miesiąc przerwy? Ma to sens?
08 lipca 2021Uzumaki pisze: w sumie zależy od organizmu - jak dobrze pamiętam, przynajmniej w moim wypadku było tak, że na początku przy dawkach 100mg, to po tygodniowym ciągu co najwyżej nie mogłem spać jedną noc i tyle. Potem bez problemu już było wszystko. Tyle przynajmniej jeżeli chodzi o temat skręta - no przynajmniej w moim wypadku![]()
Teraz spałem cały dzień i budzę się i wszystko zajebiście. Pewnie z dwa tygodnie ciągu by było potrzebne żeby ciężki skręt był w miarę, po kilku dniach to się nie ma ci bać
Ale ja o tolerke pytam a nie o skręta :) jak to trzymać w ryzach jakoś
09 lipca 2021porkchop pisze: Kurde Marcins96 ... a ja Ci kibicowałem że zacząłeś sport ćpać... no trudno
Tym czasem dziś tableteczka mst 200, musi mi to starczyć do poniedziałku kurwa
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.