Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 444 / 30 / 0
150 mg, takie mam dawki Adamonu
Uwaga! Użytkownik Thomas12 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 52 / 2 / 0
Zauważyłem, że jak wezmę za dużo tramu, to pojawia się u mnie depresja i to nie ta oddechowa. Powyżej 600mg. senność i gorsze samopoczucie. Optymalna dawka na co dzień to 500-600mg.
Pewnie kiedy biorę więcej wywala się "na raz" cała serotonina i potem czuć jej braki.
Uwaga! Użytkownik PlayVip nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1305 / 162 / 0
ja od razu wskoczyłem na duże dawki tj teraz przyjąłem 900mg będę dorzucał dziś tak do 1350mg i wtedy zacznął sie noody tramalowe ktore tak lubie :-)

co do kolegi wyżej ja nic takiego nie zauwazyłem praktyczne w ogole nie czuje serotoniny teraz w Tramalu moze to wina kwetiapiny? bo wczesniej czułem i to dosyć mocno
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 52 / 2 / 0
Po prostu jak za dużo wezmę, czuję się gorzej, niż jak bym wziął mniej. Tylko ja to chyba rozkminiam. Po prostu po dużej dawce czuję się SI, ale to trwa stosunkowo krótko i po tym dobrym okresie(5-7gdz.) przychodzi dołek. Jakby mózg zużył już zapasy hormonu szczęścia. Przy małych dawkach u mnie 400-500 czuję się dobrze, ale bez euforii- jest pozytywnie i ten stan trwa dłużej- aż do wieczora. Jak gdyby serotonina była stopniowo uwalniana. Nie potrafię tego inaczej wyjaśnić.
Uwaga! Użytkownik PlayVip nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1305 / 162 / 0
bo po 5-6h zaczyna działać metabolit tramadolu ktory jest laczy sie z receptorem wikipedia mowi
Metabolizowany jest w wątrobie z udziałem CYP2D6 cytochromu P450, m.in. do aktywnej postaci O-demetylotramadolu, który wiąże się swoiście z receptorem μ około 200 razy silniej niż tramadol, wykazując przy tym sześciokrotnie silniejsze działanie przeciwbólowe. Czas półtrwania tramadolu wynosi 5–6 h, zaś O-demetylotramadolu – ok. 7,5 h
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1889 / 72 / 3
To normalne, ja też tak mam po swoich opiatach. Wydaje mi się, że bardziej jest to kwestia psychiki, niż chemii mózgu.
U mnie składało się na to: wzrastająca tolerancja (meh, ale słabo porobiło), świadomość ilości wydawanych pieniędzy i braku sensu tego, co robię. W pewnym momencie zaczyna to już być stan neutralny i nie pamięta się tego "normalnego", trzeźwego stanu. Takiego, który powinien być neutralnym. Mogą więc mieć w to swój wkład też emocje takie jak: stres (nie klepnie?), złość (porobiło mnie za słabo/wcale), zawód. Czy te dawki są dawkami, których musisz użyć żeby w ogóle się porobić?
Jeśli chodzi o chemię mózgu, to na pewno też ma w to wkład.A właściwie "wyczerpanie" serotoniny, którą mózg może Ci dać i skok noradrenaliny z powodów emocjonalnych.
Jako ciekawostkę podam Wam, że w domach starości podaje się tramal staruszkom najczęściej nie na bóle, a na stany depresyjne właśnie. Dostają go codziennie jako psychotrop.
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
Odpisuję tylko na GG i e-mail.
  • 444 / 30 / 0
Ja odstawiłem Clonazepam po 6 latach brania w ilości do 8 mg dziennie. W ciągu niecałych dwoch miesięcy zredukowałem do miligrama na dobę. Z wczoraj na dzisiaj wziąłem Adamon 150 mg do tego prebagalinę 75 mg i dostałem takich zawrotow głowy, że się wystraszyłem. Narazie pomaga woda i świeże powietrze. Nie czuję tej euforii co 3 miesiące temu. Czy to normalne?
Uwaga! Użytkownik Thomas12 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 52 / 2 / 0
Nie to dziwne. Nie powinieneś tak zareagować bo łączyłem oba leki. Widać tobie nie wolno. Tramal możesz tylko na sucho, lub z typowymi lekami przeciwdrgawkowymi: Dephakine, Lamilept itd.
  • 444 / 30 / 0
Widzisz, zazwyczaj łączyłem to z Clonazepamem, wszystko było z przepisu rodzinnego i było dobrze, ale klon zredukowałem od dzisiaj do zera
  • 1360 / 179 / 0
Czeka cie dluuuuuga i bolesna odstawka. Polecam detoks szpitalny.
mój mail: maykel855@gmail.com
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.