Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 44 / 1 / 0
Właśnie przystąpiłem do takiej normalnej sesji, ( testowo zrobiłem o 15 ) no i tak ciągne ciągne, pary tyle co kot napłakał, więc uznałem że ciągne dalej ile moge, minęła 1 sezja 4 min, odpaliłem kolejną ( ciągle na 219°) i po minucie 2 sesji ( teraz ) tak mnie jebło że to jest hit, kurwa jaka ta ilość pary jest zgubna

Edit : zapomniałem że tu pasowałoby wymieniać susz 😁 Nabiłem więc nową świeżą komorę mego fenixa, chmurki od razu szły 3 razy większe, jedna komora na dzień myśle mnie zadowoli
  • 3 / / 0
Siema nie wiem czy dobry dzial ale mam pytanie co to mogło być.
A więc posiadam pena packman i jak go zajaram to nie mam z tego żadnej euforii ani przyjemności postaram sie opisać dokładnie co czuje - wchodzi mi straszna derealizacja czuje sie jakbym nagle była odłączona od ciała i czuje sie jak w grze
Widzenie mam lekko jak po kwasie najbardziej zbliżone do tego, i jak wpatrze sie w coś to widzenie mega sie pogarsza i jest totalna psychodela. czuje sie tez tak ciężko jakby coś mnie przygniatalo albo jakbym sie lekko dusila, jestem senna widzę lekko zamazane wszystko i jak chodzę kreci mi sie w głowie. W pewnym momencie wkrecilam sobie nawet ze płonę i czułam płomienie na sobie i czułam jakby chodziły po mnie robaki ale szybko zdałam sobie sprawę że to tylko faza, czułam sie też jakbym leciała w dol i w górę na przemiennie. Faza zaczęła schodzić po około godzinie -dwoch
jak myślicie co to mogło być ja nie mam porównania ze zwykłym ziołem czy innymi produktami bo nigdy nic takiego nie jaralam.
  • 2175 / 275 / 0
@jezus_chytrus co będzie w tym roku sadzone masz jakąś koncepcje na ten sezon?
  • 12732 / 2466 / 0
Jeszcze nie wiem. Nie byłem na spocie po zimie, ale na oko nic się tam za wiele nie zmieniło więc pewnie da się. Tylko pojawiła się mała komplikacja, która w przypadku kolejnego pracowitego sezonu może zmusić mnie do wcześniejszego niż zwykle siania - muszę wyrobić się jakoś do końca sierpnia z suszeniem. Sęk w tym że nie wiem jeszcze dokładnie jak z terminem więc niczego nie planowałem.
Pokusa jednak raczej na pewno będzie silniejsza i nawet jeśli skromniej, to coś tam raczej posadzę. Jest całkiem sporo auto z deklarowanym 9 tygodniowym czasem, do którego trzeba doliczyć min. tydzień i sadząc z początkiem czerwca ma prawo wypalić.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu

W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.

Jak kawa wpływa na oś jelita-mózg?

Naukowcy z University College Cork postanowili dogłębnie zbadać mechanizmy stojące za pozytywnym wpływem kawy na oś jelita-mózg. Wyniki badań, opublikowane na łamach Nature Communications pokazują, w jaki sposób regularne picie kawy i kawy bezkofeinowej wpływa na mikrobiom jelit, a co za tym idzie, na nasze zachowanie oraz poziom stresu.

Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę

Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.