Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 44 / 1 / 0
Właśnie przystąpiłem do takiej normalnej sesji, ( testowo zrobiłem o 15 ) no i tak ciągne ciągne, pary tyle co kot napłakał, więc uznałem że ciągne dalej ile moge, minęła 1 sezja 4 min, odpaliłem kolejną ( ciągle na 219°) i po minucie 2 sesji ( teraz ) tak mnie jebło że to jest hit, kurwa jaka ta ilość pary jest zgubna

Edit : zapomniałem że tu pasowałoby wymieniać susz 😁 Nabiłem więc nową świeżą komorę mego fenixa, chmurki od razu szły 3 razy większe, jedna komora na dzień myśle mnie zadowoli
  • 3 / / 0
Siema nie wiem czy dobry dzial ale mam pytanie co to mogło być.
A więc posiadam pena packman i jak go zajaram to nie mam z tego żadnej euforii ani przyjemności postaram sie opisać dokładnie co czuje - wchodzi mi straszna derealizacja czuje sie jakbym nagle była odłączona od ciała i czuje sie jak w grze
Widzenie mam lekko jak po kwasie najbardziej zbliżone do tego, i jak wpatrze sie w coś to widzenie mega sie pogarsza i jest totalna psychodela. czuje sie tez tak ciężko jakby coś mnie przygniatalo albo jakbym sie lekko dusila, jestem senna widzę lekko zamazane wszystko i jak chodzę kreci mi sie w głowie. W pewnym momencie wkrecilam sobie nawet ze płonę i czułam płomienie na sobie i czułam jakby chodziły po mnie robaki ale szybko zdałam sobie sprawę że to tylko faza, czułam sie też jakbym leciała w dol i w górę na przemiennie. Faza zaczęła schodzić po około godzinie -dwoch
jak myślicie co to mogło być ja nie mam porównania ze zwykłym ziołem czy innymi produktami bo nigdy nic takiego nie jaralam.
  • 2183 / 276 / 0
@jezus_chytrus co będzie w tym roku sadzone masz jakąś koncepcje na ten sezon?
  • 12737 / 2466 / 0
Jeszcze nie wiem. Nie byłem na spocie po zimie, ale na oko nic się tam za wiele nie zmieniło więc pewnie da się. Tylko pojawiła się mała komplikacja, która w przypadku kolejnego pracowitego sezonu może zmusić mnie do wcześniejszego niż zwykle siania - muszę wyrobić się jakoś do końca sierpnia z suszeniem. Sęk w tym że nie wiem jeszcze dokładnie jak z terminem więc niczego nie planowałem.
Pokusa jednak raczej na pewno będzie silniejsza i nawet jeśli skromniej, to coś tam raczej posadzę. Jest całkiem sporo auto z deklarowanym 9 tygodniowym czasem, do którego trzeba doliczyć min. tydzień i sadząc z początkiem czerwca ma prawo wypalić.
  • 2183 / 276 / 0
@jezus_chrystus obczaj sobie to pffff https://www.youtube.com/watch?v=i4A1jLYHGEk
  • 12737 / 2466 / 0
Nie chcę się denerwować.
Na jednym z portali cały czas pokazują mi się "sukcesy" polskiej milicji z walki z ziołem - okraszone fotkami. Moje "ulubione" to 0.5g i 90zł w gotówce. Koszt takiej sprawy dla podatników idzie pewnie w dziesiątki tysięcy PLN plus trauma dla chłopaczka.
A na lepsze jutro nie ma nawet cienia nadziei.
Ale jeszcze bardziej wk....a mnie hipokryzja i dziury w logice krytyków opcji legalizacji - długo można by wymieniać przykłady... Przykładowo pan Cejrowski będąc w Peru mówi o koce (roślinie) jako darze od Boga, ale jednocześnie marihuana to zniewolenie i pomiot szatana. Obstawiam, że chłop nawet nie kuma, że to też roślina.
W tym samym czasie na drugim końcu świata widok robotników drogowych odpalających lolki w czasie przerwy nikogo nie dziwi - tylko ja byłem w szoku.
  • 5145 / 924 / 0
Jakiś projekt niby złożyli 15g i 1 krzak, ale w tym kraju raczej bez szans zeby to przeszło. A na ściganie "przestępców" z 1g ziola ida pieniądze z podatków i angażowane są policja, prokuratura, sądy i młodym ludziom przyczepiają łatkę przestępcy, choc zazwyczaj już sąd lub prokurator umarza postępowanie to jak wspomniałem są to niepotrzebne koszta za które płacą podatnicy angażując w to organy ścigania. Tragedia jakas.
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 12737 / 2466 / 0
Wiem o projekcie i też mam zerowe nadzieje, że to przejdzie. Pomijam polityków, ale sam pomysł jest jakiś niedopracowany. Bo kto uprawiał ten wie, że krzak może dać 5, albo 500g. Co ludzie mieliby robić z tą 485g nadwyżką? Utylizować? Jeśli już jest mowa o własnym krzaku, to jakiś limit posiadania w gramach jest bez sensu, albo powinien być dużo dużo wyższy.
  • 55 / 18 / 0
  • 817 / 142 / 0
za Tuska bez szans, nawet tego nie śledzę
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce

Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.

CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób

Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.

Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera

Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.