Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 136 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: bamboclat »
NeuroDriver to nie są łysiczki :(
"Co za farmazony szczelasz. Wiesz kto to był Frank Dux. Gościu walczył w kumite i sklepał ruwno wszystkich ryżowpierdalaczy jak sie nie znasz to idź stond"

Wróciłem ziomeczki i mam się dobrze.
  • 105 / / 0
Nieprzeczytany post autor: NeuroDriver »
Co do ... niemożliwe ;/
Wypowie się ktoś bardziej obeznany ?
Uwaga! Użytkownik NeuroDriver nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: karpiq »
obczajcie moje grzybki swiezo zrywane godzikne temu zerwane z pierwszej wyprawy :diabolic:
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
  • 52 / / 0
Nieprzeczytany post autor: blue box »
ani jednej łysicy na tej stronie
It's a physical feeling.
I'm gonna change this city.
It's a physical feeling.
(I've got a feeling. It's automatic.)
  • 657 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Akodeen »
Znalazłem oto takie grzybki:
[ external image ]

Łysice czy jednak nie?
Ostatnio zmieniony 21 października 2009 przez Akodeen, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Akodeen jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2877 / 100 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
Moim zdaniem nie, za wielkie, nóżka nie ta.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 634 / 16 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Piotr »
Akodeen: bardzo nie
Przez dłuższy czas mój stary majl nie działał, miałeś/masz sprawę, odezwij się raz jeszcze.
  • 4024 / 374 / 951
Nieprzeczytany post autor: pokolenie Ł.K. »
A na moje to łysice być mogą, obadaj jak będę wyglądać ususzone, albo przeprowadź kwaśny test ;-) Nóżki takie, gdy grzyb wyrasta na odpowiednim podłożu jak najbardziej się trafiają.
Ostatnio zmieniony 21 października 2009 przez pokolenie Ł.K., łącznie zmieniany 1 raz.
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 136 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: bamboclat »
karpiq - to nie są łysiczki :(

NeuroDriver - mówie Ci to na 100% nie są łysiczki...

Akodeen - znalazłeś to czego każdy szuka! Łysiczki jak chuj! Ten kto sądzi że to nie łysiczki to znaczy że mało jeszcze łysiczek widział :)
"Co za farmazony szczelasz. Wiesz kto to był Frank Dux. Gościu walczył w kumite i sklepał ruwno wszystkich ryżowpierdalaczy jak sie nie znasz to idź stond"

Wróciłem ziomeczki i mam się dobrze.
  • 425 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Keeda »
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat

Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.

Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.

Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej

Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.