18 czerwca 2025Vetulani44 pisze: @Femboy69 Do psychiatry
Nie wiem, co jest bardziej przerażające: to, że serio myślisz, że znajdziesz partnera na chemseks na forum, czy to, że opisałeś swój stan po fecie jakbyś właśnie próbował uzyskać zwolnienie lekarskie na rządowej stronie o uzależnieniach.
Twoja „straszna chęć i mega jazdy” to nie brzmi jak ogłoszenie towarzyskie - to brzmi jak notatka psychiatryczna wpisana przez stażystę, który po trzecim zdaniu zwymiotował z litości.
I nie, nie potrzebujesz „partnera na chemsy”. Potrzebujesz koca, herbaty z melisą i kogoś, kto ci odbierze telefon, zanim znowu zapytasz obcych ludzi, czy ktoś przyjedzie na GBL.
Serio - jak twój orgazm ma wyglądać tak, jak twoje ogłoszenie, to współczuję każdemu, kto będzie to musiał przeżyć z otwartymi oczami.
serotoninowy pisze: a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
15 marca 2026slodkapszczolka pisze: Znalazłem taką typiare na instagramie, altka która wrzuca zdjęcia o ewidentnie seksualnym charakterze, nawet w nicku ma slutPisać do niej z propozycją prosto z mostu? Myślicie, że jest szansa na to, że się zgodzi? xD
23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
Nawet nie raczyła odpisać xDD
@Vetulani44
Czy wenere ma to nie wiem xD w każdym bądź razie przecież nie szukam kandydatki na żonę, tylko na wspólne naćpanie się i zaspokojenie zwierzęcych potrzeb, nawet tego nie ukrywam
Ps. Hindus za kontem nie stoi, panna z mojego miasta która jest dość znana na swoim osiedlu xDDD
a napisales ze placisz albo chociaz fundujesz?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.