Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 0 / 1 / 0
Datezone 😉
  • 0 / / 0
Spore mam już doświadczenie w takim szukaniu bo po kreskach zawsze odchyły w tym temacie 😆 pomimo licznych rozczarowań i coraz mniejszej liczby realnych osób na tego typu profilach nadal poszukuję 🙃
Tinder, Badoo, Datezone i Zbiornik. Tam się przewijam i delikatnie mówiąc średnio. Ale jak ktoś ma jakieś protipy albo chce zwyczajnie czasem pogadać w temacie na fazie to c’mon
  • 167 / 17 / 0
Na rave chyba najprościej
  • 93 / 14 / 3
Pójdź na wixapol i znajdź jakąś dupę or smth. Niektórzy na portalach z anonsami przemycają że są drug-friendly, lecz nie wiem jak bo nigdy nie korzystałam z tego typu portali.

btw zawsze marzyłam zrobić jakiś chemsex na 2C-B, moja była przyjaciółka mi kiedyś polecała ;)) ktoś ma jakąś opinię na ten temat?
kontakt i reszta: guns.lol/oooizneb

:liść: :wino: :papieros: :kreska: :strzykawka:
  • 356 / 46 / 0
Idź w piątek wieczór na starówkę w mieście jak nie masz mordy jak nie ma się mordy jak kwazimodo, to powinno pójść łatwo. Najwyżej powtórzyc na drugi dzień.
  • 167 / 17 / 0
Tej a poza rejwami których mam dość i tinderami gdzie tylko nieliczne są łącznie seksowne i drug friendly to gdzie można? Kurwa kiedyś to było łatwo, chodziło się do szkoły, znało się każdego i jakoś leciało a teraz kurwa to ja pierdole
  • 4 / / 0
Też mam ten problem po fecie mam straszną chcicę i mega jazdy głównie jeżeli chodzi o to samą płeć
  • 2933 / 632 / 0
@Femboy69 Do psychiatry
serotoninowy pisze:
a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
  • 4 / / 0
A co jeżeli chodzi o to samo płeć moje życie wygląda tak że nie mogę z tym się wychylać muszę całkowicie zachować dyskrecję
  • 2933 / 632 / 0
@Femboy69 Właśnie powiedziałem, idź do psychiatry lub do egzorcysty.
serotoninowy pisze:
a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka

Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.

Narkofabryka w dawnej stadninie

Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.

Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności

Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.