18 czerwca 2025Vetulani44 pisze: @Femboy69 Do psychiatry
Nie wiem, co jest bardziej przerażające: to, że serio myślisz, że znajdziesz partnera na chemseks na forum, czy to, że opisałeś swój stan po fecie jakbyś właśnie próbował uzyskać zwolnienie lekarskie na rządowej stronie o uzależnieniach.
Twoja „straszna chęć i mega jazdy” to nie brzmi jak ogłoszenie towarzyskie - to brzmi jak notatka psychiatryczna wpisana przez stażystę, który po trzecim zdaniu zwymiotował z litości.
I nie, nie potrzebujesz „partnera na chemsy”. Potrzebujesz koca, herbaty z melisą i kogoś, kto ci odbierze telefon, zanim znowu zapytasz obcych ludzi, czy ktoś przyjedzie na GBL.
Serio - jak twój orgazm ma wyglądać tak, jak twoje ogłoszenie, to współczuję każdemu, kto będzie to musiał przeżyć z otwartymi oczami.
15 marca 2026slodkapszczolka pisze: Znalazłem taką typiare na instagramie, altka która wrzuca zdjęcia o ewidentnie seksualnym charakterze, nawet w nicku ma slutPisać do niej z propozycją prosto z mostu? Myślicie, że jest szansa na to, że się zgodzi? xD
23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
Nawet nie raczyła odpisać xDD
@Vetulani44
Czy wenere ma to nie wiem xD w każdym bądź razie przecież nie szukam kandydatki na żonę, tylko na wspólne naćpanie się i zaspokojenie zwierzęcych potrzeb, nawet tego nie ukrywam
Ps. Hindus za kontem nie stoi, panna z mojego miasta która jest dość znana na swoim osiedlu xDDD
a napisales ze placisz albo chociaz fundujesz?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.