Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
Butelka czy puszka?
Butelka
33
77%
Puszka
10
23%

Liczba głosów: 43

ODPOWIEDZ
  • 4349 / 701 / 2117
Efektem różnicy w smaku może być tylko efekt placebo. No chyba, że ktoś solidnie utożsamia smak plastiku podczas picia, kiedy ściąga łyka z puszki. Ja teoretycznie nawet puszkowe piwo potrafię przelać do kufla.

@Verbalhologram piwa szklane po prostu trzeba trzymać z dala od słońca/światła itp, bo łatwo ulegną zepsuciu się. Ten sam proces jest przewodnim, podczas leżakowania browara.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 3245 / 617 / 0
Ostatnio zauważyłem że pewna firma to kasztelan niepasteryzowane. Chodzi mi o to że za każdym razem jest ten sam efekt, smakowo degustacyjny w połączeniu z subtelnymi właściwościami jak ktoś już szuka dziury w całym. gdzie bym nie kupił, kiedy bym nie kupił. Zarówno pucha jak i butla.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 185 / 32 / 0
Ja tam lubie ten skunowy aromat naświetlonej zielonej butelki.
  • 4349 / 701 / 2117
Butelkowy browar, który smakowo mi fajnie wypada, to bezalkoholowe IPA od Książęcego — niebieska etykieta. Ciekawy smak, dobre nuty smakowe tam grają. Muszę przyjrzeć się bardziej bezalkoholowym w ciągu tygodnia, bo trafiają się ciekawe strzały — zwłaszcza w butelkach.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 49 / 7 / 0
zdecydowanie w butelce
  • 1334 / 337 / 13
Przede wszystkim najlepsze piwo jest zimne i z kija a to czy jest z puszki lub butelki to kwestia drugorzędna, w sumie jest mi to obojętne jak jest dobre jakościowo .
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 3454 / 724 / 9
Ciepłe to nawet z chuja nie smakuje.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 764 / 117 / 0
ani jedno ani drugie, piwo najlepiej pić ze szkła

a tak poza tym puszka jest lepsza niż butelka - lżejsza dla klienta, lepsza dla producenta, sklepów i dostawców bo więcej idzie przewieźć i zmagazynować, no i lepiej chroni przed światłem i piwo wolniej się psuje

a poza tym z butelkami jest rozpiździel w tym naszym kraju, te zwrotne tamte bezzwrotne, sklepy przyjmują kazdy na swoich zasadach a ić pan fhui
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 5801 / 1192 / 43
Patrząc na to przez pryzmat ekologii.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 49 / 7 / 0
wszystko jednak, jednak puszka?/a pić ze szkła?, /a z czego jest butelka?
ODPOWIEDZ
Newsy
Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

Okultystyczne rytuały czy "zabawa" pod wpływem medycznej marihuany? Co wydarzyło się na Górze Cment

"Wszystko wskazuje na to, że ktoś uczynił sobie z cmentarza miejsce zabawy. Jak niebezpiecznej? Nie wiadomo. Być może pod wpływem leczniczej marihuany, której sprzedaż prowadzona jest tylko na receptę. Opakowanie po takim leku, leżało wśród świec, lampek, kartek z dziwnymi, niemożliwymi do odczytania tekstami, ale też monetami, drewnianymi figurkami i chustami."