Negatywne konsekwencje przyjmowania fitokannabinoidów i sposoby im przeciwdziałania.
ODPOWIEDZ
  • 2244 / 381 / 0
jak dla mnie to ci ludzie od odwyków to tylko wpędzają w większe poczucie winy. zamiast budować sobie tożsamość wokół 'problemu' trzeba go zostawić za sobą. fajniejest dobrze pisze. najważniejsze to przygotować się na 4-8 tyg., że będzie cieżko, trzeba być cierpliwym jak w skazani na shawshank.
  • 3854 / 314 / 0
Ale jaką pizdą trzeba być, żeby decydować się na odwyk z powodu - o ja pierdole, co za żenada - marihuany. Jak katolik ma kryzys wiary, to nie zapierdala od razu do Częstochowy, czy innego Watykanu.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3454 / 1115 / 0
Używka jak każda inna, niektórych wpieprza bardziej niż kokaina.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 2244 / 381 / 0
chodziło mi o to by dać sobie te 8 tyg na regeneracje, a nie szukać kolejnych szybkich rozwiązań i truć organizm lekami. jak mówi chińskie przysłowie - nie popędzaj rzeki.
  • 3454 / 1115 / 0
Stany depresyjne i lękowe znikają jakiś czas po odstawieniu, nie widzę sensu robić obstawy lekowej.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 10 / 1 / 0
Zgadzam się w zupełności
ale w przypadku wieloletniego palenia ciągami, jeżeli ktoś - podkreślam- ma już jakieś doświadczenie z benzodiazepinami, można się lekko wspomóc jakąś alprą przy pierwszych dniach odstawki, po prostu aby się czuć jak człowiek o co na początku jest raczej ciężko.
Uwaga! Użytkownik ml3czn3wi4dr0 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 240 / 45 / 0
^tylko po co??? zeby sie w benzo wpierdolilc na zasadzie zamiany uzywki. To nie helupa, ze z dupy leci i spac sie nie da, a w stawach to jak po poteznym low kicku. Jak komus nie sluzy to poprostu odstawia bo mu nie sluzy i zadnych rewolucji z tego nie ma. A reszta???? A reszta smoke weed every day!!!! :D
...a w pokoju ktos kleknal, z polykiem bedzie final...
  • 3854 / 314 / 0
15 kwietnia 2017misspill pisze:
Używka jak każda inna, niektórych wpieprza bardziej niż kokaina.
Jeżeli będziesz chciała wziąć udział w wyścigu samochodowym, gdzie stawką będzie Twój honor i będziesz miała do wyboru Golfa III i - dajmy na to - BMW 7, to weźmiesz Golfa (bo przecież to samochód jak każdy inny) i nie będziesz widziała w tym choćby cienia żenady ?
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / 1 / 0
@szmeges pisałem wyraźnie ze to dla osób które juz w tym siedzą.
Dla palacza trawki który nie widział benzyn na oczy to ofc idiotyzm
Ogólnie zauważam ze sporo ludzi odstawiajac mjr wpierdala się w substytuty najczęściej alkohol
Uwaga! Użytkownik ml3czn3wi4dr0 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 44 / 7 / 0
15 kwietnia 2017misspill pisze:
Stany depresyjne i lękowe znikają jakiś czas po odstawieniu, nie widzę sensu robić obstawy lekowej.
stronę temu pisałaś, że "Depresja, stany lękowe, nerwica niestety nie miną jak ręką odjął, tutaj konieczna jest wizyta u specjalisty i psychoterapeuty, leczenie jest długotrwałe i żmudne, dobieranie coraz to kolejnych leków, które nie leczą przyczyny i mają swoje skutki uboczne." :)

Ja sam jestem na mircie 15mg, przegiąłem ostatnio i tera mam w/w stany, jest ciężko, wiem, że mógłbym dorzucić do tej mirty trochę wenli i byłoby super, ale nie chcę już więcej leków dokładać i spróbuję to wytrwać samemu.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
EUDA 2025: Depenalizacja marihuany jako rekomendacja dla krajów UE

Analiza raportu „European Drug Report 2025 – Cannabis”.

Palenie papierosów uszkadza cement. W zębach pozostają trwałe ślady po nałogu

Zęby składają się z trzech zasadniczych warstw: szkliwa, zębiny i cementu. Ten ostatni pokrywa korzeń i budową przypomina kość. Układa się on w charakterystyczne pierścienie, podobne do pierścieni drzew, które rosną z każdym rokiem. Naukowcy z Northumbria University chcieli sprawdzić, czy cement można wykorzystać w medycynie sądowej, na przykład do określania wieku ofiar przestępstw lub katastrof. I odkryli, że palenie papierosów pozostawia w cemencie trwałe ślady.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.