Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
Posty: 82 • Strona 9 z 9
  • 1635 / 263 / 0
Disulfiram najpierw dostałem w Irlandii paręnaście lat temu, wtedy też babka z ośrodka jakoś rozpisała mi branie i powiedziała że po pewnym czasie nie ma już potrzeby brać całego tabsa. Brałem go wtedy ze dwa lata, potem trochę w Polsce, miałem dwie wszywki, i ostatnie kilka lat brałem ale częściej piłem. Teraz będzie pół roku jak biorę. Żadnych efektów ubocznych nigdy nie miałem a wątroba, trzustka i reszta wyszły ok w morfologii niedawno, co przy moim CV jest jakimś cudem chyba;)
  • 1744 / 572 / 0
Piłem Zatecky Nealko już 3-4x w ilości 3-4 puszki i zawsze było okej. Ostatnio spróbowałem Perlenbachera 0% z Lidla i po wypiciu 3 puszek jak wstałem w nocy się odlać to czułem lekki ból głowy. Więcej nie próbowałem, także jak ktoś chce to poza Zateckym bym nie ryzykował.
Uwaga! Użytkownik WladyslawWygiello jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Posty: 82 • Strona 9 z 9
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
[img]
Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.

[img]
120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.

[img]
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.