Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1717 / 274 / 0
Disulfiram najpierw dostałem w Irlandii paręnaście lat temu, wtedy też babka z ośrodka jakoś rozpisała mi branie i powiedziała że po pewnym czasie nie ma już potrzeby brać całego tabsa. Brałem go wtedy ze dwa lata, potem trochę w Polsce, miałem dwie wszywki, i ostatnie kilka lat brałem ale częściej piłem. Teraz będzie pół roku jak biorę. Żadnych efektów ubocznych nigdy nie miałem a wątroba, trzustka i reszta wyszły ok w morfologii niedawno, co przy moim CV jest jakimś cudem chyba;)
  • 1762 / 591 / 0
Piłem Zatecky Nealko już 3-4x w ilości 3-4 puszki i zawsze było okej. Ostatnio spróbowałem Perlenbachera 0% z Lidla i po wypiciu 3 puszek jak wstałem w nocy się odlać to czułem lekki ból głowy. Więcej nie próbowałem, także jak ktoś chce to poza Zateckym bym nie ryzykował.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).