Furioz pisze:Na 7-8 aptek odwiedzonych kazda z falszywa recka bez kodu kreskowego tylko raz w dosyc sporej i bardzo taniej aptece Leki z recki to glownie benzo. Klony 30x2mg rolki 20x5mg alpra, zolpidem, midazolam, estazolam i tramal retard wszystko po 2 opakowania. (Pozdrawiam mojego prywatnego psychiatre jesli to czytasz %D)
kamyk1 pisze:Ja mam pytanie. Czy za podrobienie recepty na psychotropy na ryczałt jest jakaś większa możliwość wykrycia fałszerstwa już po udanym zrealizowaniu recepty ? Jeśli aptekarka zrealizuje mi tą receptę to potem mogę mieć jakieś nieprzyjemności przy okazji rozliczania się apteki z nfz?
jezus_chytrus pisze:Powodzenia w realizacji fałszywej Rpw : )
santaclaus pisze:potem do drukarki wkładamy i piszemy co chcemy :)
kamyk1 pisze:To który Ty kod kreskowy usuwasz ? Nr recepty? Da sie w ogóle tak zrealizować reckę?Furioz pisze:Na 7-8 aptek odwiedzonych kazda z falszywa recka bez kodu kreskowego (...)
OD STWORZENIA ŚWIATA PRZEZ TO, CO STWORZONE, PO TO, ABY ONI BYLI BEZ WYMÓWKI.
Rz 1:20
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce
Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.
Marihuana w Szwecji — jedno z najostrzejszych praw w Europie
Szwecja karze nie tylko posiadanie marihuany, ale samo bycie pod jej wpływem — to rzadkość na tle reszty Europy. Od ponad trzydziestu lat policja może zlecić test na miejscu przy samym podejrzeniu, a dostęp do konopi medycznych pozostaje w praktyce symboliczny.
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP
Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.