Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 3732 / 45 / 0
Wiem, zapisywalam kiedys, ale spadla mi motywacja.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 78 / 6 / 0
Ostatnio miewam coraz częściej paraliże, gdy zasypiam, zazwyczaj do godziny od kiedy zasnę. Pierwszy raz doznałem go po kodeinie. Odzyskuję świadomość we śnie lub od razu kiedy zasypiam, czuję że wpadam w jakąś dziurę i wiem już, że to jest to. Nie mogę się poruszyć, ciężko jest wypowiadać słowa, mam zamknięte oczy. Nie doświadczałem halucynacji. Mam sposób na obudzenie się z nich, muszę krzyknąć pewne słowo. W każdym razie są one częstsze, tydzień temu miałem je kilka razy z rzędu i robią się gorsze. Czułem, że ktoś mnie ciągnie, obmacuje, w ostatnim od razu wstałem, ale twarz miałem znieczuloną, uniosłem ręce, a tam ktoś utrzymujący gardę świeci mi latarką po oczach. Myślałem, że trzeba być sparaliżowanym, by doświadczyć halucynacji. Spowodowane są pewnie przez fete, czasem się od kodeiny robiły, ale tej od miesiąca nie brałem. Zastanawiam się, czy mogą się one pogorszyć i czy to zależy od częstotliwości ćpania?
"When I'm on my way to the stage every night I rage"
-Danny Brown
  • 3854 / 316 / 0
Widzę, że nie tylko mi zdarzają się paraliże po kodeinie. Ciekawi mnie, czy istnieje jakiś związek pomiędzy opiatami, a paraliżem :-D
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1174 / 228 / 23
Jednak założyłem nowy wątek ogólny o samym paraliżu przysennym i może komuś się przydadzą moje informacje
link --> post3590539.html#p3590539
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
FDA zorganizowała publiczne wysłuchanie w sprawie terapii psychodelicznych

14 września amerykańska Agencja Żywności i Leków (FDA) przeprowadziła w swojej siedzibie w White Oak w stanie Maryland czterogodzinne wysłuchanie publiczne poświęcone przyszłości terapii psychodelicznych w Stanach Zjednoczonych. Spotkanie trwało od 12:30 do 16:30 czasu wschodniego (18:30–22:30 w Polsce), na miejscu zjawiło się około 300 osób, a transmisję na żywo oglądał kolejny tysiąc widzów.

Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia

W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.

Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie

Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.