Biore mefedron i 6-APB okazjonalnie amfetamine.
Ogolnie to nie ma regoly kiedy sie to dzieje czasami jest rano a czasami wieczorem gdy przysne ogladajac film.
NP.
Budze sie rano otwieram oczy i chce sie ruszyc i wtedy jest uczucie jakbym byl w smole albo innym bardzo gestym czyms ,trudno mi sie wtedy oddycha i zawsze probuje innym pokazac ze cos jest nie tak.
Czym jest to spowodowane? Czy moze byc gorzej ?
Jezeli watek juz istnieje prosze o przeniesienie.
bizzon92 pisze:Czym jest to spowodowane?
A tak apropo jak brac przestane to przejdzie czy nie?
serotonina ma ważny udział w regulacji rytmu snu i czuwania
edit: jak przestaniesz to wkrótce przejdzie
natomiast obecnie mój chłopak ma z tym problem, czasem musi brać małe dawki benzo, żeby normalnie zasypiać. : / Z zewnątrz początek jego paraliżu objawia się drgawkami (lekkimi), po max. minucie się budzi. Czy wg Was (ew. Ciebie, Derb) w tym przypadku konieczna jest wizyta u neurologa?
primum non nocere
primum non nocere
Czasami, ale bardzo rzadko mi się zdarzało jeszcze, tylko że to już raczej w środku nocy i bez strasznych snów, to wtedy po prostu skupiałam się mocno, żeby poruszyć np jednym palcem i wszystko wracało do normalności, ja szłam spać dalej.
Odczucia podobne jak u innych: niby sie budze, bo wydaje mi sie ze widze dokladnie pokoj tak jak bym zasypial, ale nie moge sie ruszyc. Udaje mi sie jednak czesto wybudzic w koncu z tego stanu. Najgorsze jest jednak ze ogarnia mnie zajebiscie mocno uczucie niepokoju jakby mialo sie cos zaraz zdarzyc. Pare razy nawet czekalem i lezalem nie probujac sie obudzic, ale nic sie nie stalo.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.