Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 212 / 3 / 0
Też polecałbym 2cp na całą imprezę, faza będzie chyba wystarczająco długa. Można snifać małe dawki MXE jak towarzystwo będzie się robić bardziej pijane a my bardziej trzeźwi co by nie odbiegać od ogólnego stanu otoczenia %-D.

Teraz moja kolej: Do zdobycia do sylwestra jest: 3C-P, 4-AcO-DMT, 5-API, 5/6 APB, 3mmc, GBL, EPH, pentedron, NEB, metamfetamina ]:->, tramadl, pewnie sporo mj i UR-144, również apteka. Nie stronię od żadnej grupy substancji.
S&S - pewnie jakaś domówka, towarzystwo pijące (może troszkę stimów zjedzą) możliwe, że się z nimi napiję ale raczej symbolicznie. Co mogę z tych substancji ułożyć ciekawego?
Ostatnio zmieniony 19 grudnia 2012 przez lytom, łącznie zmieniany 1 raz.
"Co Cię nie zabije to zryje Ci psychę"
  • 336 / 1 / 0
Wybieram się ze znajomymi do baru na imprezkę sylwestrową i tak myślę co do 6-APB dorzucić, dodam że to będzie pierwsza moja styczność z APB, ale mam spore doświadczenie z MDMA, brefedronem i innymi podobnymi :-) co w takim wypadku polecacie dorzucić? I jak dawkować? Mam mocną głowę, pić będe tylko piwko - prawdopodobnie :-)
  • 1392 / 10 / 0
Nie wychodź z założenia, że masz mocną głowę, bo nie ma mocnej głowy na wszystkie substancje. Jako że celujesz w APB po raz pierwszy, zostawiłbym je solo, w razie potrzeby dopalając jednak mj.
  • 336 / 1 / 0
troche nie na temat... 2 mg na kilogram masy ciała będzie spoko? Start ok 19:00 :]
  • 6 / / 0
Witam.

Mając do dyspozycji 6-APB, 4-HO-MET, 25I-NBOMe, 25C-NBOMe, MXE i standardowo palenie i alko
jaki mix byście polecali? Interesuje mnie dosyć mocny trip, ale tak żebym mógł cokolwiek pogadać z ludźmi.
Dodam, że z tych substancji nie próbowałem tylko 6-APB, z resztą mam spore doświadczenie.
S&S to klasyczna domówka.
  • 41 / / 0
Właśnie, u mnie S&S to domówka, gdzie wszyscy dobrze się znają i będą w psychodelicznym nastroju, więc ostra wystrzelenie przy dopaleniu szałwii nie powinno być problemem.
  • 1392 / 10 / 0
Będzie spoko.
  • 3900 / 243 / 13
@Waclaw:

max euforia:
6APB + 25I/25C/4HoMET + alko (6APB godzinę przed psychodelikiem, alko zaczynasz jak już wszystko się zainstaluje i pijesz spokojnie parę browarków)

max psychodela:
MXE + 4HoMET + 25I + zioło (MXE 1h przed psychodelikami; ziele dopalaj jak wszystko już osiągnie szczyt)

max upierdolenie:
MXE + ALK + ziele (MXE rozpuść w alku)
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 536 / 3 / 0
2C-P+5-APB+6-APB? Nada się ewentualnie jakby nie było innych psychodelików do miksu? Czy odpuścić 2C-P?
Ostatnio zmieniony 21 grudnia 2012 przez M864, łącznie zmieniany 1 raz.
More is all you need

Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
  • 2334 / 9 / 0
Moze byc ciezko dla ukladu krwionosnega (wazokonstrykcja, wysokie cisnienie). Jak nie jestes pewny mozliwosci swojego organizmu to moze nie ryzykuj. Ewentualnie z mala dawka 2C-P, jesli wiesz jak dziala na Ciebie jedno i drugie z osobna i masz w zanadrzu jakies benzo. Ciezko tez moze byc dzien po.
Why are you wearing that stupid man suit?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą

Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.

CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów

Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.

Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?

Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.