prometazyna się skończyła a puls mi wzrósł na zjeździe z kota wiec będzie problem.
Ja wczoraj po prometazynie i alkoholu(wiem nie głupota teraz czuję nerkę pierwszy raz w życiu) czułem takie odrealnie i mega senność zasnąłem bez swojej wiedzy, sny kolorowe były wybitnie. Takie odrealnie jak po mikro dawce zolpi w jakimś mixie albo na zjeździe z deksa z tym, że o negatywnym zabarwieniu to odrealnienie o ile opiatowiec może uznać stan schizowy za przyjemny bo z reguły oni chcą tylko spokoju a haluny to koszmar od razu bad trip.
Wiec ktore nazywacie diffka ????
Promethazine - daje euforię podana iv i ludzie mieszają ja z towarem (opiaty) w jednej pompie ale jak missniesz to dziury w ręku zostaną !!!!
Diphenhydramine - jest dużo pyszniejsza i chyba bezpoeczniejsza
W UK obie histaminy bez recepty w każdej aptece / oczywiście w tabletkach
Natomiast diphenhydramine (diffke) często dawniej w PL można było załatwić w szkle i to sie mieszalo z kompocikiem - wogole chyba było to robione tylko w szkle dla leczenia szpitalnego wiecie
http://en.wikipedia.org/wiki/Morphine
warmshade pisze:A ja to myslalem ze prawdziwa diffka to diphenhydramine :) a nie promethazine ...
Wiec ktore nazywacie diffka ????
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
Pytam tylko dlatego, że to syrop i na jego plus, że nie był otwierany.
Tabletki to bym bez oporu zjadł, lek i sucha masa tabletkowa nie?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.