prometazyna się skończyła a puls mi wzrósł na zjeździe z kota wiec będzie problem.
Ja wczoraj po prometazynie i alkoholu(wiem nie głupota teraz czuję nerkę pierwszy raz w życiu) czułem takie odrealnie i mega senność zasnąłem bez swojej wiedzy, sny kolorowe były wybitnie. Takie odrealnie jak po mikro dawce zolpi w jakimś mixie albo na zjeździe z deksa z tym, że o negatywnym zabarwieniu to odrealnienie o ile opiatowiec może uznać stan schizowy za przyjemny bo z reguły oni chcą tylko spokoju a haluny to koszmar od razu bad trip.
Wiec ktore nazywacie diffka ????
Promethazine - daje euforię podana iv i ludzie mieszają ja z towarem (opiaty) w jednej pompie ale jak missniesz to dziury w ręku zostaną !!!!
Diphenhydramine - jest dużo pyszniejsza i chyba bezpoeczniejsza
W UK obie histaminy bez recepty w każdej aptece / oczywiście w tabletkach
Natomiast diphenhydramine (diffke) często dawniej w PL można było załatwić w szkle i to sie mieszalo z kompocikiem - wogole chyba było to robione tylko w szkle dla leczenia szpitalnego wiecie
http://en.wikipedia.org/wiki/Morphine
warmshade pisze:A ja to myslalem ze prawdziwa diffka to diphenhydramine :) a nie promethazine ...
Wiec ktore nazywacie diffka ????
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
Pytam tylko dlatego, że to syrop i na jego plus, że nie był otwierany.
Tabletki to bym bez oporu zjadł, lek i sucha masa tabletkowa nie?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.