prometazyna się skończyła a puls mi wzrósł na zjeździe z kota wiec będzie problem.
Ja wczoraj po prometazynie i alkoholu(wiem nie głupota teraz czuję nerkę pierwszy raz w życiu) czułem takie odrealnie i mega senność zasnąłem bez swojej wiedzy, sny kolorowe były wybitnie. Takie odrealnie jak po mikro dawce zolpi w jakimś mixie albo na zjeździe z deksa z tym, że o negatywnym zabarwieniu to odrealnienie o ile opiatowiec może uznać stan schizowy za przyjemny bo z reguły oni chcą tylko spokoju a haluny to koszmar od razu bad trip.
Wiec ktore nazywacie diffka ????
Promethazine - daje euforię podana iv i ludzie mieszają ja z towarem (opiaty) w jednej pompie ale jak missniesz to dziury w ręku zostaną !!!!
Diphenhydramine - jest dużo pyszniejsza i chyba bezpoeczniejsza
W UK obie histaminy bez recepty w każdej aptece / oczywiście w tabletkach
Natomiast diphenhydramine (diffke) często dawniej w PL można było załatwić w szkle i to sie mieszalo z kompocikiem - wogole chyba było to robione tylko w szkle dla leczenia szpitalnego wiecie
http://en.wikipedia.org/wiki/Morphine
warmshade pisze:A ja to myslalem ze prawdziwa diffka to diphenhydramine :) a nie promethazine ...
Wiec ktore nazywacie diffka ????
Pytam tylko dlatego, że to syrop i na jego plus, że nie był otwierany.
Tabletki to bym bez oporu zjadł, lek i sucha masa tabletkowa nie?
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.