Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
Albo w innym przypadku, zamiast 20 tabletek Thiocodinu, przyjąć 19 i tak po kolei.
metadonu mam bardzo mało i jestem niemal pewien, że go nie wystarczy, toteż zastanawiam się co potem - będę mieć albo majkę (ale też mało), albo buprę, albo i to, i to. W ostateczności zostaje mi jeszcze ten nieszczęsny butyr-fent, ale nie wiem czy zdzierżyłbym jeszcze choć parę dni w ciągu na tym - cholernie drogie, cholernie męczące, cholernie szybko schodzi i z jakiegoś cholernego powodu nie da się zmniejszać dawek poniżej 1mg, bo wtedy zalecza skręta na maksymalnie dwie godziny...
Ogólnie wygląda to tak, że przez najbliższe 3-4 dni metadon (mam nadzieję, że chociaż na tyle wystarczy), później 2-3 dni majka (acetylować czy lepiej nie?), a potem chciałem już na trzeźwo, ewentualnie z jakimiś benzosami; jest to realne?
Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
@Feelgood
"Połowę z worka 10mg" - masz wagę czy to połowa mierzona na oko? Jeśli to drugie, to zdecydowanie odradzam takich zabaw, bo BF ma to do siebie, że jest w formie nierównomiernych kryształków, z których jedne są większe, inne mniejsze - więc wizualnie rzecz biorąc "połowa" w tym wypadku może dać np. 2mg albo równie dobrze 8mg. Jak nie masz wagi, to polecam zrobić roztwór. Jeśli nie wszystko będzie chciało się rozpuścić, to możesz dodać nieco kwasku cytrynowego - a najlepiej zrób r-r w wodzie do iniekcji, wtedy rozpuszcza się bezproblemowo.
Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
a rozpuszcza się idealne, bez mieszania, bez podgrzewania, pukałem bez żadnego filtra bo roztwór wyglądał b. klarownie
nie chciałem od razu rozpuszczać całości bo to miało być na specjalne okazje a rozpuczczone by za bardzo kusiło, niestety kusiło i tak
i teraz już nic nie mam i więcej nie zamówię bo bym się kuł co pół godziny a i tak pozostałby niedosyt
już wolę swoje klasyczne miksy koda/tram/PST/benzo i zgrzanie jest na cały dzień i całą noc i nie musze ukrywać śladów po ukłuciach
@M864 możesz spróbować waporyzacji na folii jak nie chcesz iv, przy 10 mg krzywdy sobie nie zrobisz ale wątpię żebyś coś konkretniej poczuł
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.