Homologi, izomery i pochodne dimetoksyamfetaminy.
Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 212 / 3 / 0
Re: DOB
Nieprzeczytany post autor: lytom »
Z DOBem i klonazepamem jest taki psikus, że ich działanie się na siebie nakłada trochę. Niby 2mg klona uspokoją Ci psychikę i troszkę zbiją fazę ale poczujesz też ich działanie. Dla przykładu po przedawkowaniu DOB'a już po peak'u chciałem się uśpić klonami i wrzuciłem około 6-8mg i to nie pomogło xD Nadal byłem naćpany DOBem a do tego klonami %-D. Ze snem nadal trudno.
Co do łączenia z DXM nie polecałbym z racji na ciśnienie a co do MXE to robiłem kiedyś taki miks.
Na peak'u 3mg DOB'a wciągnąłem 100mg MXE %-D. Nie odczułem żadnych negatywnych efektów ale nie wiem czy ich nie było bo byłem zbyt zrobiony, żeby zwrócić uwagę %-D. Miks przekozacki
"Co Cię nie zabije to zryje Ci psychę"
  • 3732 / 45 / 0
Nieprzeczytany post autor: Wawoj »
Po 3 mg nie mialam wystrzelenia, czy tez prania mozgu. Dla mnie to byla smaczna i przyjemna fenka, niewielki potencjal do rozwiazywania zagadek Wszechswiata, za to wizualnie przemila. Patrzac na chmury widzialam niesamowity zmiennoksztaltny teatr, plomienie, stworki kosmiczne, geometryczno - gwiezdne ksztalty. Spora euforia, podwyzszone poczucie humoru, jednak kiedy smialam sie zbyt mocno, czulam zwiekszony ucisk z tylu glowy. Bodyload nie byl nieprzyjemny, przez jakis czas denerwowaly mnie konczyny i bylam troche nadwrazliwa. Po kilkunastu (?) godzinach wrzucilismy po 2 mg klona, ktorego zadne z nas nie poczulo. O 4 nad ranem bez problemu zasnelam.

Trip wspominam milo - ale bez szalu, slyszalam, ze jest podobne do lewoskretnego dragonfly, ja tam podobienstwa nie zauwazylam, czulam sie podobnie jak po DOMie + wieksza euforia. Szkoda, ze nie zmiksowalam z DXM. ;-) Na drugi dzien mialam lekka depresje, ale da sie przezyc, jak widac zyje.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 1876 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: opak »
Jest lepiej nigdy nie było lewoskretnego izomera bdfa to był wtedy DOB %-D I dużo osób tak stwierdziło probując DOB mówiło ze to ten sam produkt co był te pare lat temu . Po drugie nigdzie nie było udowodnione ze wtedy to był inny izomer BDF nikt nie zrobił zadnej analizy po prostu ktoś tak napisał i sie przyjęło :P Znaczy ja dopiero doszedłem do wniosku ze to były te same substancje w momencie kiedy wziąłem 4,5 mg :D Najlepsze było to że byłem totalnie zdezorientowany gdyż wczesniejsza dawka 2 mg działała całkowicie inaczej i myślałem ze to jakiś inny izomer DOB np prawoskrętny :P
Ostatnio zmieniony 11 października 2012 przez opak, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 4024 / 372 / 951
Znaczy - ten lewy co go nie było to był ten pierwszy czy ten drugi, bo już mie się myli?
  • 1876 / 23 / 0
Ten pierwszy w historii PL , drugi to właśnie był R. Znaczy nie mówie ze tak było napewno ale nawet sprzedawca który to miał wtedy nigdy nie powiedział że to był lewoskrętny izomer bromo-DF a osoby które próbowały wysokich dawek DOB mówiły ze to jest to samo co wtedy było i ja odniosłem takie samo wrażenie . Nawe ta sama struktura wizuali :P No chyba ze jakimś cudem rzekomy (S)dragonFLY aka DOB-dragonFLY jest tak mocno podobny w działaniu do racematu DOB który jest obecnie na rynku ale szczerze w to wątpie.
  • 934 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: klejofas »
to jaką byś sugerował zawartość DOB w tamtych s papierach, zakładając że faktycznie mogło tak być?
  • 1876 / 23 / 0
I to jest wlasnie jedyna rzecz która mi nie pasuje w tym wszystkim bo pamietam ze jeden papier powodowal u mnie tylko stymulacje a jak wrzucilem 2 to mnie wypierdolilo w kosmos , to by pasowalo do tej drugiej wazki , ale to by bylo bardzo dziwne ze takie podobne w dzialaniu by byly te substancje gdzie juz R-bromoDF ma sie nijak do DOB i nie widze w tych substancjach zadnych podobienstw . Pewnie nigdy sie nie dowiemy jedyne co kiedys mi sie obilo o uszy to to ze wtedy ten sprzedawca mial sort od znanego kanadyjskiego dostawcy ( choc nie wiem czy to tez w 100 % prawda ) , niestety wtedy jeszcze nie sledzilem tematu wiec klejofas moze ty wiesz czy w roku 2007 ów kanadyjski dostawca mogl miec ta substancje? Domyslam sie ze zaopatrzenie szlo z Chin bo na tamten czas tylko jeden azjatycki dostawca syntezowal DOB/DOM i wszystko by badziej pasowalo do DOB bo smiem watpic ze robili syntezy w Kanadzie .
Sory za brak polskich liter cos mi sie spieprzylo :D
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Hmmm i tu zagadka ! Pare lat temu zarlem cos co po 1mg dalo mi wizuale masakryczniejsze 500razy niz te 3mg DOBA i vendor mowil, ze to Lewoskretny izomer BrDFa kartony z BArtem Simpsonem ! OD takiego jednego typa co to chyba obecnie z psychika cos mu siadlo !

Poza tym DOB bardzo przypominal mi BrDFa, ale w dawce okolo 0,4mg czyli chyba na kartonie nie bylo 3mg - po prostu. Fajnie sie wzystko krzywilo, ale poszedlem spac po 15h a nie po 48h i nie bylo wkretek tripowych. Takze nie wiem co to loto ...
  • 934 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: klejofas »
opak pisze:
I to jest wlasnie jedyna rzecz która mi nie pasuje w tym wszystkim bo pamietam ze jeden papier powodowal u mnie tylko stymulacje a jak wrzucilem 2 to mnie wypierdolilo w kosmos , to by pasowalo do tej drugiej wazki , ale to by bylo bardzo dziwne ze takie podobne w dzialaniu by byly te substancje gdzie juz R-bromoDF ma sie nijak do DOB i nie widze w tych substancjach zadnych podobienstw . Pewnie nigdy sie nie dowiemy jedyne co kiedys mi sie obilo o uszy to to ze wtedy ten sprzedawca mial sort od znanego kanadyjskiego dostawcy ( choc nie wiem czy to tez w 100 % prawda ) , niestety wtedy jeszcze nie sledzilem tematu wiec klejofas moze ty wiesz czy w roku 2007 ów kanadyjski dostawca mogl miec ta substancje? Domyslam sie ze zaopatrzenie szlo z Chin bo na tamten czas tylko jeden azjatycki dostawca syntezowal DOB/DOM i wszystko by badziej pasowalo do DOB bo smiem watpic ze robili syntezy w Kanadzie .
Sory za brak polskich liter cos mi sie spieprzylo :D
Jeśli to faktycznie pochodziło z kanady, a jedyny sklep działający wtedy tam z tego co pamiętam, to canadarc która miała przez krótki okres w ofercie bromo-dragonfly, nie podawano i pewnie sam sprzedawca nie miał pojęcia, jaki to izomer, to była ta partia okreslana na erowidzie jako "amerykańska" z 2006 roku. Której dawkowanie wyglądało na sporo wyższe niż r-br-dfly, w sumie to nie wiem czy w ogóle zrobiono jakieś badanie tamtej partii, potwierdzające że to deklarowana substancja.
Jedyne co mi nie pasuje to to że cena w jakiej oferowali to kanadyjczycy była strasznie wysoka i nie przekładalna na cenę papierów które oferował s i to że maksymalna ilość standardowo oferowana na stronie to może 100 czy 200mg, przed nimi około 2005 niemiecki sklep hcl również miał br-dfly w ofercie, podobnie jak kanadyjzycy o nieokreślonym izomerze, ale aktywności już takiej jak dostępny później na większą skalę r-izomer. Skad i co było na papierach s zostanie pewnie zagadką na już na Zawsze, chyba że ktoś ma jeszcze jakieś zachowane do dziś pamiątkowe blottery, które można by było wysłac do analizy :)
  • 883 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: Elwis »
Trochę późno spróbowałem, ale w żadnym razie nie żałuję. Bardzo fajny psychodelik. Stanowczo jeden z tych najlepszych. Tylko na drugi raz trzeba pamiętać, żeby za wczasu kupić worek zielska, a nie na bombie po mieście latać. xD Niestety w momecie, kiedy opuszczają efekty psychodeliczne robi się ciężko, bo pobudzenie połączone z totalnym brakiem koncetracji to nie jest fajna rzecz. No ale po dopaleniu magia i czary wracają. :D
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
ODPOWIEDZ
Newsy
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu

Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.

USA: Co czwarty kierowca, który zginął w wypadku, był pod wpływem marihuany

Nowe badanie przeprowadzone w stanie Ohio pokazuje, że ponad 40 proc. kierowców, którzy zginęli w wypadkach drogowych, miało we krwi THC – substancję psychoaktywną zawartą w marihuanie. Średnie stężenie było wielokrotnie wyższe niż poziom uznawany za bezpieczny.

Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych

Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.