Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
Co do łączenia z DXM nie polecałbym z racji na ciśnienie a co do MXE to robiłem kiedyś taki miks.
Na peak'u 3mg DOB'a wciągnąłem 100mg MXE
Trip wspominam milo - ale bez szalu, slyszalam, ze jest podobne do lewoskretnego dragonfly, ja tam podobienstwa nie zauwazylam, czulam sie podobnie jak po DOMie + wieksza euforia. Szkoda, ze nie zmiksowalam z DXM. ;-) Na drugi dzien mialam lekka depresje, ale da sie przezyc, jak widac zyje.
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Sory za brak polskich liter cos mi sie spieprzylo :D
Poza tym DOB bardzo przypominal mi BrDFa, ale w dawce okolo 0,4mg czyli chyba na kartonie nie bylo 3mg - po prostu. Fajnie sie wzystko krzywilo, ale poszedlem spac po 15h a nie po 48h i nie bylo wkretek tripowych. Takze nie wiem co to loto ...
opak pisze:I to jest wlasnie jedyna rzecz która mi nie pasuje w tym wszystkim bo pamietam ze jeden papier powodowal u mnie tylko stymulacje a jak wrzucilem 2 to mnie wypierdolilo w kosmos , to by pasowalo do tej drugiej wazki , ale to by bylo bardzo dziwne ze takie podobne w dzialaniu by byly te substancje gdzie juz R-bromoDF ma sie nijak do DOB i nie widze w tych substancjach zadnych podobienstw . Pewnie nigdy sie nie dowiemy jedyne co kiedys mi sie obilo o uszy to to ze wtedy ten sprzedawca mial sort od znanego kanadyjskiego dostawcy ( choc nie wiem czy to tez w 100 % prawda ) , niestety wtedy jeszcze nie sledzilem tematu wiec klejofas moze ty wiesz czy w roku 2007 ów kanadyjski dostawca mogl miec ta substancje? Domyslam sie ze zaopatrzenie szlo z Chin bo na tamten czas tylko jeden azjatycki dostawca syntezowal DOB/DOM i wszystko by badziej pasowalo do DOB bo smiem watpic ze robili syntezy w Kanadzie .
Sory za brak polskich liter cos mi sie spieprzylo :D
Jedyne co mi nie pasuje to to że cena w jakiej oferowali to kanadyjczycy była strasznie wysoka i nie przekładalna na cenę papierów które oferował s i to że maksymalna ilość standardowo oferowana na stronie to może 100 czy 200mg, przed nimi około 2005 niemiecki sklep hcl również miał br-dfly w ofercie, podobnie jak kanadyjzycy o nieokreślonym izomerze, ale aktywności już takiej jak dostępny później na większą skalę r-izomer. Skad i co było na papierach s zostanie pewnie zagadką na już na Zawsze, chyba że ktoś ma jeszcze jakieś zachowane do dziś pamiątkowe blottery, które można by było wysłac do analizy :)
x = x
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
USA: Co czwarty kierowca, który zginął w wypadku, był pod wpływem marihuany
Nowe badanie przeprowadzone w stanie Ohio pokazuje, że ponad 40 proc. kierowców, którzy zginęli w wypadkach drogowych, miało we krwi THC – substancję psychoaktywną zawartą w marihuanie. Średnie stężenie było wielokrotnie wyższe niż poziom uznawany za bezpieczny.
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych
Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.