belialoss pisze:Masakra. Jak ja nienawidze takich gadek typu "wytrzymaj z dnia na dzien bedzie lepiej" . Nie obrazajac nikogo , jest chuja lepiej! Czekalem ponad 2 tygodnie po detoxie i co? I gowno! Bylo coraz gorzej. 2 dni temu dostalem takich dreszczy , ze trzaslem sie z pol godziny,a potem nagle uderzenie goraczki ponad 40 stopni. I to ma byc lepiej!? Nie wiem , w poniedziaek ide 3 raz do lekarza , przez okres 2 tyg. , zobaczymy co powie. Ze mna na detoxie lezal koles co mial "pratkujaca gruzlice". Jak sie dowiedzielismy od razu do lekarza , a On na to " to nie jest zarazliwe i tyle". Nie wiem co sie ze mna dzieje. Ile mozna chorowac i to bardzo chorowac , miesiac , dwa? Ja juz mam ostra grype 3 tygodnie i nie jest lepiej? Sorki za wyrazenia , ale sie unioslem. Pozdrawiam all.
So as the shots sing out like a piper, everyones scared of the neighbourhood sniper!
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
Cieszę się tylko, że mnie nie ciągnie psychicznie... :-)
Pozdro.
mozesz nawet zmiejszyc 45mg i potem juz normalnie calkowicie bez
Biorę kodeinę od 2,5 roku, praktycznie w ciągu. Mam dość zaawansowane objawy odstawienne.
Czy macie jakieś rady nt. tego, jak przetrwać najgorsze chwile? Jestem w trakcie trzeciego dnia abstynencji.
Dodam, że moja decyzja o "niebraniu" kodeiny wynika głównie z presji wywieranej przez moją dziewczynę. Nie mam kasy, nie mam za co kupować thio. Nie wiem, jak się do tego zabrać. Nie mam żadnych wtyków umożliwiających dostęp do substytutów. Mogę jedynie załatwić benzosy, ale ich nie chcę.
Jeśli moderacja uzna posta za zbyt żenującego, proszę usunąć. Jednak nie wiem, gdzie mam szukać pomocy, jeśli nie tu.
Nic w tym żenującego. Przeniosłem w lepsze miejsce, nastawione na konkretną pomoc. a.a.
Powód: .
Jak ci kasa wpadnie to znowu popłyniesz, dziewczynę będziesz oszukiwał... A tak sam to czego właściwie chcesz? Jak chcesz nie brać to idź się leczyć a jak chcesz brać to czekaj na kasę.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.