Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
mam w kieszeni klonazepam.
Może ma to jakiś związek z naszą podświadomą niechęcią do ćpania? Wiemy, że robimy źle, nie chcemy tego, oszukujemy sami siebie, co w efekcie po wzięciu, objawia się zdenerwowaniem. Z tego co pamiętam, gdy miałam ten najgorszy okres, że praktycznie po każdym opio byłam wkurzona, bardzo często łapałam doły. Nawet zaraz po wzięciu. Podejrzewam, że głównym powodem tego było właśnie zdanie sobie sprawy z beznadziejności tego uzależnienia i swojego położenia. Potem na jakiś czas udało mi się mózg oszukać. Chwilowo nie miałam problemów z kasą, nie miałam nic, co mogłabym przez ćpanie zawalić. Było po prostu łatwo i przyjemnie. Może niezbyt mądra teza, ale nic innego mi do głowy nie przychodzi. Tym bardziej, że ostatnio też zaczyna mnie dopadać depresja i właśnie teraz pojawiło się to wkurzenie. Na razie co prawda raz, ale zobaczymy na dniach.
Jak kiedyś, w przyszłości, wejdę znów w jakiś ciąg to na pewno dokładnie to przetestuję :-p
http://www.youtube.com/watch?v=qHYNfitGBp4
---
„Jedyna wolność to zwycięstwo nad samym sobą.” opio-free
BelialGlow pisze:Wiem jak sobie z tym poradzić. Chodzi mi o sam fakt, ale obawiam się, że nadal nie dotarło, że chodzi mi o rozdrażnienie towarzyszące reakcji histaminowej a nie wkurzanie się na to, że swędzi. Tym bardziej nie chodzi o to, że ja mam jakiś problem, mówię o swoich spostrzeżeniach a nie żale się, że mi się morda czerwona robi. I niczego sobie nie wkręcam tylko bacznie obserwuje siebie i innych wyciągając różne wnioski.
Też mam tak, że podczas tego czasu ale i nie tylko ale fakt, że często towarzyszy temu swędzenie nosa i to nie swedzenie mnie denerwuje ale często mam ochote rozpier...dolic cały pokój albo nawet kanapke jak mi cos tam z niej skapnie itp,
Mega mega wkurw jak Hulk jakiś po tramalu. A ostatnio zjadłem 500mg Gdzie mam slaba tolerke i pierw mialem mega wkurw a dopiero po chyba 7 h mnie jebło.. Retard, nie ogarniam... 7 h ... i sie rozplynalem lol i oczy sie zamykamy i wzrok rozmazywal.
I to już drugi raz po tak długim czasie, nie wiem już czy to przyjemne coś to bomba czy zjazd? bo po takim czasie?......
samuraxo pisze:Też mam tak, że podczas tego czasu ale i nie tylko ale fakt, że często towarzyszy temu swędzenie nosa i to nie swedzenie mnie denerwuje ale często mam ochote rozpier...dolic cały pokój albo nawet kanapke jak mi cos tam z niej skapnie itp,
Mega mega wkurw jak Hulk jakiś po tramalu.
Pani Lovett podała prosty sposób na sprawdzenie, czy jest to problem histaminy. Przetestujcie go sobie, sprawdźcie, czy jeśli zastosujecie odpowiednie leki, to wkurw minie.
samuraxo: Bełkot bełkot bełkot.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA
Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.