musze wziąć chłodny prysznic, cały sie spociłem, albo ciepły bo mi zimno...
nosz kierwa zwariuje dzisiaj
On her ship tied to the mast
To distant lands
Takes both my hands
Never a frown with golden brown
Br0wnSugar pisze:no i mnie skurwesyn dopadł... miał ktoś ból żył na skręcie? chyba że tak mnie mięśnie i kości napieprzają że nie czuję że to właśnie one bardziej w jednej ręce a nie żyły... daaamnn
musze wziąć chłodny prysznic, cały sie spociłem, albo ciepły bo mi zimno...
nosz kierwa zwariuje dzisiaj
scalono - Jamedris
@Dextem ja zawsze popijam Coca Colą, a jogurt jem po peaku.
No mi to bardzo przeszkadza w moim codziennym życiu, wkurza i rozwala cały system dnia...
Dlatego odstawiam kodę.
Zobaczymy na jak długo.
No ja już czuję po moim ciągłym prawie wpieprzaniu kody przez ostatnie 2-3 miesiące, że się coś poprzewracało w brzuszku. Wiadomo, że nie są to jakieś niewiadomo jakie zmiany, ale odczuwam.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.