Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
Nie chciałbym już doświadczać tego gorzkiego smaku i innych nieprzyjemnych efektów, które występują jak da się blotter na dziąsło.
Wyjątkowo głupi wyczyn, naprawdę lepiej zastanawiać się nad dawkami :nuts:
Narobiłem się tych kartoników, zjadłem (oczywiście z przerwami) pojedynczo wszystkie dawki zaczynając od 1mg kończąc na 2mg. I najlepsza dawka jaka mi siadała to 1.6mg, od tej granicy wzwyż są już troche bardziej odczuwalne efekty i mocniej na ciele przynajmniej u mnie.
25c jadłem 2mg ale czułem się po tym jakbym był mocno najebany ale mogłem się chociaż poruszać, nikłe efekty wizualne tylko gonitwa myśli i problemy z budową sensownej wypowiedzi.
25d jadłem jeden raz, cieżko mi powiedzieć jakie stężenie, ale zgaduje że coś w granicach 1.5mg czułem się jak po mieszance C z B dlatego mój ranking w tych trzech seriach jakie próbowałem przedstawia się B>D>C
believe pisze:Wie ktoś czy wszystkie NBOMy są aktywne p.o. ?
Nie chciałbym już doświadczać tego gorzkiego smaku i innych nieprzyjemnych efektów, które występują jak da się blotter na dziąsło.
NBOMy w formie wolnej zasady można też waporyzować, lub zrobić z nich "maczankę". Wciągane przez nos również działają. W wymienionych przypadkach należy zmniejszyć dawkowanie w porównaniu do podania podjęzykowego. Szybsze wejście substancji -> więcej efektów niepożądanych i większe ryzyko, że może się stać coś złego.
cevow zero, oevow bardzo malo
do tego bol w okolicach serce i na watrobie przez 6 dni
nie warto
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.