Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 33 / / 0
Łączył ktoś już AM z metkatynonem?
  • 299 / 3 / 0
  • 225 / 1 / 0
Witajcie.

Czy maczanka z 144 i 2201 w proporcjach 2:1 będzie ok? Testował ktoś? jakie opinie?
Porycia mistyczne
  • 310 / 5 / 0
Bez sensu łączyć ur działa ze 3 razy dłużej od am
  • 6191 / 439 / 12
Dwa szkła maczanki 1g/64g A-834,735, potem 4mg 5F-UR-144 - zajebista faza. Dobrze do niefluorowych kanna (A-834) jednak trochę tego fluoru dodać miksem. Potem poszedł miks MAM-2201 + A-834,735 w jednym szkle, maczanki 1/64 obydwie, pól na pół - z 200mg suszu spaliłem - jeszcze fajniej. Potem z 4x3mg 5F-UR-144 - +12 do samopoczucia.

Zajebiście się te kanna mieszają między sobą. :D
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 2518 / 28 / 0
Pysk W Pysk pisze:
Łączył ktoś już AM z Metkatynonem?
Łączyłem kilkakrotnie, nic specjalnego. Tak jakby podczas działania metkatynonu zapalić sobie marihuanę. Może działanie trochę inne, ale w miksie podobnie. Lepiej spalić, kiedy pojawiają się pierwsze symptomy zejścia Metkata. AM nie wchodzi za mocno na serce, więc nie ma problemu przy takim miksie.
  • 3959 / 148 / 0
blofeld pisze:
Witajcie.

Czy maczanka z 144 i 2201 w proporcjach 2:1 będzie ok? Testował ktoś? jakie opinie?
bedzie bardzo ok, rob nie pozalujesz %-D
  • 273 / 8 / 0
A ja mam pytanie. Zamowilem 2g JWH-307 i 1g AM-2201. I teraz mam pytania:
Czy całość wystarczy na 100 gram mieszanki ? I jak to mam zrobic, wymieszac oba skladniki przed namaczaniem czy moze lepiej bedzie am na 30 g i jwh na reszte i calosc po odparowniu wymieszac. Jak wogole prezentuje sie ten miks w proporcjach 2:1 ? Opłaca sie ? Dlugo bedzie dzialac ? Jak oceniacie ten mix. W jaki sposob mam rozpuscic je w acetonie ? Prosze o szybka odpowiedź :)
  • 303 / 1 / 0
Korlic pisze:
W jaki sposob mam rozpuscic je w acetonie ?
Będziesz potrzebował skandynawskiej konchy jako naczynia, zasuszonego szczurzego ogona do mieszania oraz Hunzowską księgę magii stosowanej. W tej ostatniej wszystko jest opisane. W zasadzie to nawet aceton jest zbyteczny.
Wszystkie te pytania dopiero co były w Kannabinoidach. Poczytaj choć trochę, człowiecze, zanim napiszesz.
Uwaga! Użytkownik nomas nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Mam takie pytanko bo jak narazie jestem zielony. Chodzi mi bardziej o proporcje, zeby bylo sredniej mocy ;) mianowicie:
MAM-2201
JWH-182
JWH-307
UR-144
CB-13 na ile gram podkladu mam namoczyc te substancje? (wszstkich mam po 1 g i z kazdego z osobna chcialbym osobna maczanke zrobic ;)
ODPOWIEDZ
Newsy
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”

Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.

Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem

Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.