Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 17 / / 0
hej cpaki
nie czytalem poprzednich postow bo nie mam czasu chlopaki
mam pytanko i stwierdze ze te pytanie jest adekwatne z tym o czym mysle, a mianowicie :finger:
czy moglby ktos z wszelakiej grupy cpunow odpowiedziec mi na pytanie czy mix Acodinu z apteki (aktualnie mam banie po 7-8 tabletkach-calych!) Z jogurtem kwasnosolnym.
Czy to aby nie kasalo mocniej? Czy to tylko placebo?
Prosze WAS COO
  • 264 / 2 / 0
Lepiej się zajmij nauką w nowym roku szkolnym niż zajadaniem Acodinu z jogurtem. Bardzo nie zdrowe połączanie, nie szkoda ci życia??
Nie ma złych i dobrych doświadczeń, wszystkie są obojętne, ale każde jest potrzebne.
  • 757 / 31 / 0
Na mnie to dziala i zachecam was do sprawdzenia.

Na poczatek jebiemy metkat (najlepiej z 2 paczek acataru acti-tabs)
Pijemy piwo jablkowe (redd's perla summer)
Jak zaczyna sie nam robic smutno (czyli dopiero jak zaczyna powoli schodzic metkat a nie naraz!) wrzucamy DXM (najlepiej z 2 paczuszek Acodinu) i sobie tripujemy
Po wzglednym otrzezwieniu aplikujemy Kodeinke (najlepiej 2 syropki Thiocodin)

No i moi drodzy, ja po wejsciu ostatniego skladnika dostaje MEGA-KOPA jak po jakiejs kokainie, tyle ze trwa dluuugo. Ciekaw jestem czy i na was to tak podziala :-D Dzialanie mozna przedluzyc kolejnymi Thio :)
Uwaga! Użytkownik blueberry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 253 / 5 / 0
A czy przypadkiem łączenie metkatynonu z DXM-em jest skrajnie niebezpieczne dla zdrowia ze względu na ryzyko zespołu serotoninowego? Oczywiście widzę, że w tym przepisie jest pewien odstęp między jednym a drugim, lecz mimo wszystko brałbym pod uwagę ostrożność.
METAFIZYKA BETA-KETONÓW
  • 2362 / 29 / 0
Asinus pisze:
A czy przypadkiem łączenie metkatynonu z DXM-em jest skrajnie niebezpieczne dla zdrowia ze względu na ryzyko zespołu serotoninowego?
nie, zespołu serotoninowego po tym nie dostaniesz
BS
  • 757 / 31 / 0
Nic takiego nie stwierdzilem.
Uwaga! Użytkownik blueberry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 360 / / 0
Asinus pisze:
A czy przypadkiem łączenie metkatynonu z DXM-em jest skrajnie niebezpieczne dla zdrowia ze względu na ryzyko zespołu serotoninowego? Oczywiście widzę, że w tym przepisie jest pewien odstęp między jednym a drugim, lecz mimo wszystko brałbym pod uwagę ostrożność.
metkat jest dopaminowo-narepinefrynowy
metoksetamina Matka Do Rany Przyłóż
http://neurogroove.info/trip/nazywam-si-jakub
  • 477 / 18 / 0
Tramadol z bufedronem? O ZS raczej nie ma się co martwić, tramadol to SNRI, a bufedron jest DRA, więc...?
scalono
Dobra, sam sobie odpowiadam. Tramadol(ekstrakcja z Zaldiaru) załadował się w ciągu kilku minut, ponieważ miałem od rana całkowicie pusty żołądek. Serotonina wyraźnie wyczuwalna, najpierw siadła mi na oczy lekka mgiełka, następnie poczułem "ten" luz, rozleniwienie, uspokojenie i w ogóle zajebiście, ale mogłoby być lepiej - miałem tylko 250mg, ale po długiej przerwie od opio.
Za niedługo dorzucę oxazepam, bo wpadł mi w ręce i będzie pełen chill :-)
"Ukryta twarz oznacza, że wiesz
Coś z czym nikt nie godzi się..."
  • 157 / 1 / 0
Od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie miks który spowodowałby maksymalny 'orgazm' umysłu, miks który spowodowałby podkręcenie wszystkich możliwych do podkręcenia neuroprzekaźników tak aby osiągnąć jak najbardziej pozytywne doznania. Np. heroina+kokaina iv na peaku gbla, jakiegoś psychodelika i ewentualnie mj.
Ktoś próbował czegoś takiego?
  • 2334 / 9 / 0
Pamiętaj, że co za dużo to nie zdrowo ;-). giebla z opio bym nie mieszał, ale takich miksów z 4 i więcej substancjami, każda działająca w inną stronę trochę się zrobiło. Testowałem np. 4-AcO-DMT, MDMA, mefedron, mj, kodeina. Co tu dużo mówić, warto :-). Co do "maksymalnego orgazmu umysłu" to mi jednak same psychodeliki w odpowiedniej dawce i odpowiednim s&s wystarczają, ew. doprawione jakimś empatogenem. Przy takich miksach "wszystko w jednym" niekoniecznie jest lepiej. Jest gdzieś taki stan mniej więcej tak przyjemny jak orgazm, który ciężko, przynajmniej mi, przebić. :-D
Ostatnio zmieniony 14 października 2012 przez blablab, łącznie zmieniany 2 razy.
Why are you wearing that stupid man suit?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom

Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.

"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki

Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!

Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych

Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.