Jak bym mial wrzucic 2mg, to bym pewnie polozyl sie na ulicy i poszedl spac :D
z paroma kumplami na przyleśnej działce mamy zamiar sniffnąć po 15 mg.
Niestety nie mamy wagi i tu pytanie, czy można relatywnie dokładnie odmierzyć równe dawki metodą "kratek na kartce"? I czy mógłby ktoś dokładnie wytłumaczyć, jakby trzeba było to zrobić?
Chyba, ze jest jakaś inna metoda, nie wiążąca się z odparowywaniem, bo na to chyba szkoda zachodu...
Tylko pamietaj, ze blad moze byc bardzo duzy ;)
Najskuteczniejszą metodą odmierzania bez wagi jest dzielenie na równe części określonej ilości. Tak jak pisze macki. Jak masz 100 to podziel na 3 kupki (po około 33) a potem taką kupkę dzielisz znów na pół i masz jakieś 17mg.
Esioka w innym wątku zastanawiał się, czy sort z promocji jest słabszy. Wydaje mi się, ze nie.
2 rolki zjedzone naczczo (bez psychodelikow) nic mi nie robia, pierdole tylko od rzeczy ale po psychodelikach bardzo szybko uziemiają :) Żeby usnąć to muszę jeszcze 1-2 łyknąć :)
Wiele osób pisało, że sniff z tabaką bez tytoniową jest o wiele, wiele razy lepszy. Dużo tej tabaki trzeba na powiedzmy kreske 20mg?
Standardową "tabakową" ścieche czy troche mniej lub ciut więcej?
Pytanie troche z dupy, ale tabake wciągałem kilka razy w życiu i to jakieś 7 lat temu i wole sie upewnić żeby było dobrze...
Po ostatnim wciąganiu 2C-E w ilości ~18mg taki wpierdol mój nos dostał, że musze wypróbować tego sposobu bo lubie te metode aplikacji...
Z góry dzięki za odpowiedzi
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.