Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2497 / 49 / 0
heh, to ty masz ladnie, bo u mnie 1mg alpra wywoluje bardzo ciezka do powstrzymania sennosc ;)
Jak bym mial wrzucic 2mg, to bym pewnie polozyl sie na ulicy i poszedl spac :D
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1876 / 23 / 0
Ta on zjadl 4 mg i wyjadl mi 20 % zawartosci mojego Afobamu %D , nie dobry pigułozerca , macki on ma tolerancje ostro wyjebana po 2 mg zrobilbym to samo co ty , nawet nie patrzalbym gdzie sie kłade :D
  • 357 / 3 / 0
W weekend szykuje się działka chaosu:
z paroma kumplami na przyleśnej działce mamy zamiar sniffnąć po 15 mg.
Niestety nie mamy wagi i tu pytanie, czy można relatywnie dokładnie odmierzyć równe dawki metodą "kratek na kartce"? I czy mógłby ktoś dokładnie wytłumaczyć, jakby trzeba było to zrobić?
Chyba, ze jest jakaś inna metoda, nie wiążąca się z odparowywaniem, bo na to chyba szkoda zachodu...
  • 2497 / 49 / 0
no, masz podzielic na x rownych czesci po prostu, dzielenie obowiazuje juz na egzaminie 6to klasisty, czy co tam jest ;p
Tylko pamietaj, ze blad moze byc bardzo duzy ;)
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 139 / / 0
Ja zawsze odmierzam "na oko", taki dodatkowy smaczek jest, że nigdy nie wiadomo do końca ile kto wylosował ;-)
Najskuteczniejszą metodą odmierzania bez wagi jest dzielenie na równe części określonej ilości. Tak jak pisze macki. Jak masz 100 to podziel na 3 kupki (po około 33) a potem taką kupkę dzielisz znów na pół i masz jakieś 17mg.
  • 666 / 2 / 0
najprostszym sposobem jest rozpuszczenie, ale i tak moze sie zdarzyc ze dostaniesz malego gratisa o ktorym nie bedziesz wiedzial i tez mozna zaliczyc zonka. zreszta jak ktos wie ze przez jakis czas bedzie szamal rzeczy ktore wymagaja zwazenie to jaki problem ja kupic? 70zl to nie jest ogromny wydatek.
  • 519 / 2 / 0
Wiadomo, ale on chce w nochal. Chociaż przy wysokich stężeniach odparowywanie nie jest uciążliwe.
  • 357 / 3 / 0
Nie jest tak źle z tym dzieleniem. Niby równo się nie podzieli, ale OKOŁO 6,5 mg snortem zadziałało dokładnie na tym poziomie. Już się nie obawiam dzielić w ten sposób i na początku tyg. pójdzie większa ilość.

Esioka w innym wątku zastanawiał się, czy sort z promocji jest słabszy. Wydaje mi się, ze nie.
  • 757 / 31 / 0
Odradzam dzielenie tego na odpierdol bo się może źle skończyć ;)

2 rolki zjedzone naczczo (bez psychodelikow) nic mi nie robia, pierdole tylko od rzeczy ale po psychodelikach bardzo szybko uziemiają :) Żeby usnąć to muszę jeszcze 1-2 łyknąć :)
  • 1474 / 15 / 0
Mam pytanie.
Wiele osób pisało, że sniff z tabaką bez tytoniową jest o wiele, wiele razy lepszy. Dużo tej tabaki trzeba na powiedzmy kreske 20mg?
Standardową "tabakową" ścieche czy troche mniej lub ciut więcej?
Pytanie troche z dupy, ale tabake wciągałem kilka razy w życiu i to jakieś 7 lat temu i wole sie upewnić żeby było dobrze...
Po ostatnim wciąganiu 2C-E w ilości ~18mg taki wpierdol mój nos dostał, że musze wypróbować tego sposobu bo lubie te metode aplikacji...
Z góry dzięki za odpowiedzi
ODPOWIEDZ
Newsy
Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.

Jak służby rozbiły kokainowy szlak z Kostaryki do Europy?

Międzynarodowa operacja o kryptonimie „Purga-Calipso Guanacaste”, koordynowana w Europie przez Europol i prowadzona równolegle przez kostarykańską Policía de Control de Drogas, hiszpańską Guardia Civil oraz portugalską Polícia Judiciária, zlikwidowała szlak przerzutowy, którym od 2019 roku trafiały do Europy setki kilogramów kokainy ukrytej w mrożonym proszku juki i kontenerach z owocami.