Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2497 / 49 / 0
heh, to ty masz ladnie, bo u mnie 1mg alpra wywoluje bardzo ciezka do powstrzymania sennosc ;)
Jak bym mial wrzucic 2mg, to bym pewnie polozyl sie na ulicy i poszedl spac :D
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1876 / 23 / 0
Ta on zjadl 4 mg i wyjadl mi 20 % zawartosci mojego Afobamu %D , nie dobry pigułozerca , macki on ma tolerancje ostro wyjebana po 2 mg zrobilbym to samo co ty , nawet nie patrzalbym gdzie sie kłade :D
  • 357 / 3 / 0
W weekend szykuje się działka chaosu:
z paroma kumplami na przyleśnej działce mamy zamiar sniffnąć po 15 mg.
Niestety nie mamy wagi i tu pytanie, czy można relatywnie dokładnie odmierzyć równe dawki metodą "kratek na kartce"? I czy mógłby ktoś dokładnie wytłumaczyć, jakby trzeba było to zrobić?
Chyba, ze jest jakaś inna metoda, nie wiążąca się z odparowywaniem, bo na to chyba szkoda zachodu...
  • 2497 / 49 / 0
no, masz podzielic na x rownych czesci po prostu, dzielenie obowiazuje juz na egzaminie 6to klasisty, czy co tam jest ;p
Tylko pamietaj, ze blad moze byc bardzo duzy ;)
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 139 / / 0
Ja zawsze odmierzam "na oko", taki dodatkowy smaczek jest, że nigdy nie wiadomo do końca ile kto wylosował ;-)
Najskuteczniejszą metodą odmierzania bez wagi jest dzielenie na równe części określonej ilości. Tak jak pisze macki. Jak masz 100 to podziel na 3 kupki (po około 33) a potem taką kupkę dzielisz znów na pół i masz jakieś 17mg.
  • 666 / 2 / 0
najprostszym sposobem jest rozpuszczenie, ale i tak moze sie zdarzyc ze dostaniesz malego gratisa o ktorym nie bedziesz wiedzial i tez mozna zaliczyc zonka. zreszta jak ktos wie ze przez jakis czas bedzie szamal rzeczy ktore wymagaja zwazenie to jaki problem ja kupic? 70zl to nie jest ogromny wydatek.
  • 519 / 2 / 0
Wiadomo, ale on chce w nochal. Chociaż przy wysokich stężeniach odparowywanie nie jest uciążliwe.
  • 357 / 3 / 0
Nie jest tak źle z tym dzieleniem. Niby równo się nie podzieli, ale OKOŁO 6,5 mg snortem zadziałało dokładnie na tym poziomie. Już się nie obawiam dzielić w ten sposób i na początku tyg. pójdzie większa ilość.

Esioka w innym wątku zastanawiał się, czy sort z promocji jest słabszy. Wydaje mi się, ze nie.
  • 757 / 31 / 0
Odradzam dzielenie tego na odpierdol bo się może źle skończyć ;)

2 rolki zjedzone naczczo (bez psychodelikow) nic mi nie robia, pierdole tylko od rzeczy ale po psychodelikach bardzo szybko uziemiają :) Żeby usnąć to muszę jeszcze 1-2 łyknąć :)
  • 1474 / 15 / 0
Mam pytanie.
Wiele osób pisało, że sniff z tabaką bez tytoniową jest o wiele, wiele razy lepszy. Dużo tej tabaki trzeba na powiedzmy kreske 20mg?
Standardową "tabakową" ścieche czy troche mniej lub ciut więcej?
Pytanie troche z dupy, ale tabake wciągałem kilka razy w życiu i to jakieś 7 lat temu i wole sie upewnić żeby było dobrze...
Po ostatnim wciąganiu 2C-E w ilości ~18mg taki wpierdol mój nos dostał, że musze wypróbować tego sposobu bo lubie te metode aplikacji...
Z góry dzięki za odpowiedzi
ODPOWIEDZ
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.