Jak bym mial wrzucic 2mg, to bym pewnie polozyl sie na ulicy i poszedl spac :D
z paroma kumplami na przyleśnej działce mamy zamiar sniffnąć po 15 mg.
Niestety nie mamy wagi i tu pytanie, czy można relatywnie dokładnie odmierzyć równe dawki metodą "kratek na kartce"? I czy mógłby ktoś dokładnie wytłumaczyć, jakby trzeba było to zrobić?
Chyba, ze jest jakaś inna metoda, nie wiążąca się z odparowywaniem, bo na to chyba szkoda zachodu...
Tylko pamietaj, ze blad moze byc bardzo duzy ;)
Najskuteczniejszą metodą odmierzania bez wagi jest dzielenie na równe części określonej ilości. Tak jak pisze macki. Jak masz 100 to podziel na 3 kupki (po około 33) a potem taką kupkę dzielisz znów na pół i masz jakieś 17mg.
Esioka w innym wątku zastanawiał się, czy sort z promocji jest słabszy. Wydaje mi się, ze nie.
2 rolki zjedzone naczczo (bez psychodelikow) nic mi nie robia, pierdole tylko od rzeczy ale po psychodelikach bardzo szybko uziemiają :) Żeby usnąć to muszę jeszcze 1-2 łyknąć :)
Wiele osób pisało, że sniff z tabaką bez tytoniową jest o wiele, wiele razy lepszy. Dużo tej tabaki trzeba na powiedzmy kreske 20mg?
Standardową "tabakową" ścieche czy troche mniej lub ciut więcej?
Pytanie troche z dupy, ale tabake wciągałem kilka razy w życiu i to jakieś 7 lat temu i wole sie upewnić żeby było dobrze...
Po ostatnim wciąganiu 2C-E w ilości ~18mg taki wpierdol mój nos dostał, że musze wypróbować tego sposobu bo lubie te metode aplikacji...
Z góry dzięki za odpowiedzi
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.