Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Czy wierzysz w magie?
tak, wierzę że istnieje
134
24%
tak, nawet praktykuję
83
15%
nie, jestem sceptykiem
104
19%
wyjebane
235
42%

Liczba głosów: 556

ODPOWIEDZ
  • 915 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: feydewey »
Obecność "trudnych" dla Ciebie słów wpływa na melodykę posta. Lubie wkładać serce w to, co robię - pisanie nie będzie sprawiało mi przyjemności, gdy będę Ci tłumaczył na gruszkach i jabłuszkach. W Polsce pełno ludzi ma tzw. "niechęć do mądrych rzeczy" - i od razu patrzą na takiego nieufnie, że się pewnie wywyższa, czy coś. I do tego nie chce z nimi pić!
Każdą tezę da się zbić argumentami czy ją poprzeć, jak się jest wystarczająco inteligentnym i oczytanym. Tylko po chuj.

By wykazać słuchaczowi naturę Pustki ;-) Korzyści z takiej polemiki jest pełno, spróbuj do tego dojść sam.

I to nie jest offtop, tylko magia słowa!
Ostatnio zmieniony 13 grudnia 2009 przez feydewey, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 49 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bajabongo »
no to po chuj to forum po chuj ten temat po chuj ta dyskusja o magii , po chuj się tu rejestrowałem , po chuj internet , po chuj po chuj i jeszcze raz po chuj właśnie po chuj ? a to wynika z problemu natury seksualnej u ludzi.

PS . To nie jest offtop
Jedynym sposobem na obejście systemu jest stworzenie własnego
  • 320 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bizon »
@fey
Nie traktuj mnie jak debila, bo dobrze wiem o czym mówisz. A raczej co chcesz powiedzieć.
Mógłbyś być trochę mniej arogancki. I tyle.
Wszystko, co napisałem to święta prawda. Jestem zdrowy na ciele i umyśle.
  • 915 / 4 / 0
No właśnie nie jestem pewien, czy wiesz, skoro dla Ciebie to wszystko "po chuj". Arogancję i bezczelność mam niestety we krwi.

Ale w tym miejscu muszę Cię prosić o zaprzestanie offtopu. Jeżeli masz do mnie osobistą sprawę, napisz PM. I tak już dałem się ponieść.
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 320 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bizon »
Dobrze, nasz forumowy Sokratesie.
Wszystko, co napisałem to święta prawda. Jestem zdrowy na ciele i umyśle.
  • 49 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bajabongo »
Przebacz mu Mistrzu on nie wie co czyni

"Mój Mistrzu,
przede mną droga,
Którą przebyć muszę
tak, jak Ty.
Mój Mistrzu,
wokoło ludzie,
Których kochać trzeba
tak, jak Ty.
Mój Mistrzu,
niełatwo cudzy ciężar
Wziąć w ramiona
tak, jak Ty.
Mój Mistrzu,
poniosę wszystko,
Jeśli będziesz ze mną
zawsze Ty. "

:finger:
Jedynym sposobem na obejście systemu jest stworzenie własnego
  • 45 / / 0
Nieprzeczytany post autor: SmokerMan »
Każdy inaczej interpretuje magię.Dla mnie magia to poznanie świata i choć w małym stopniu jego zrozumienie i poznanie.Dla Chaotki to bujanie w obłokach, inni wierzą w magię uczuć,religia w pewnym sensie również rozprawia o magii.Tak więc każdy ma swoją magię. Co do psychonałtów... To też jest w pewnym sensie magia...
"Nie znoszę żadnego absolutu, z wyjątkiem tego jednego przypadku: mnie samego. Tak się zdarzyło, że jestem, więc iluzję mego istnienia czynię mym najwyższym sensem. Traf chciał - i ja tego nie zmienię."
  • 915 / 4 / 0
Co do psychonałtów... To też jest w pewnym sensie magia...

Twoja ortografia to czarna magia.
  • 45 / / 0
Nieprzeczytany post autor: SmokerMan »
%-D ja od 3 dni nie śpię...mogą mi się literki już jebać chyba? O jedną literkę...Żal...Mistrz ciętej riposty pogratlÓwać ;]
"Nie znoszę żadnego absolutu, z wyjątkiem tego jednego przypadku: mnie samego. Tak się zdarzyło, że jestem, więc iluzję mego istnienia czynię mym najwyższym sensem. Traf chciał - i ja tego nie zmienię."
  • 915 / 4 / 0
Mój komentarz podsumowuje jakość całego Twojego posta, uwierz.
ODPOWIEDZ
Newsy
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny

Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe

Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce

Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.