Każdą tezę da się zbić argumentami czy ją poprzeć, jak się jest wystarczająco inteligentnym i oczytanym. Tylko po chuj.
By wykazać słuchaczowi naturę Pustki ;-) Korzyści z takiej polemiki jest pełno, spróbuj do tego dojść sam.
I to nie jest offtop, tylko magia słowa!
PS . To nie jest offtop
Nie traktuj mnie jak debila, bo dobrze wiem o czym mówisz. A raczej co chcesz powiedzieć.
Mógłbyś być trochę mniej arogancki. I tyle.
Ale w tym miejscu muszę Cię prosić o zaprzestanie offtopu. Jeżeli masz do mnie osobistą sprawę, napisz PM. I tak już dałem się ponieść.
"Mój Mistrzu,
przede mną droga,
Którą przebyć muszę
tak, jak Ty.
Mój Mistrzu,
wokoło ludzie,
Których kochać trzeba
tak, jak Ty.
Mój Mistrzu,
niełatwo cudzy ciężar
Wziąć w ramiona
tak, jak Ty.
Mój Mistrzu,
poniosę wszystko,
Jeśli będziesz ze mną
zawsze Ty. "
:finger:
Co do psychonałtów... To też jest w pewnym sensie magia...
Twoja ortografia to czarna magia.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.