ODPOWIEDZ
  • 82 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Qkacz »
newbe pisze:
dziś znowu jem smoki w ilości 2x
Tak sam jesz te smoczki? <_<
Bą apetit %-D

A tak poza tym nie widze w Neuro Groove opisu twojego bad tripa, moze tak dla przestrogi bys cos tam skrobnal? :-D
Uwaga! Użytkownik Qkacz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 30 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pixi »
Mayday pisze:
Na impreze 100mg jest dla mnie idealnie, kiedyś jedna dobra piguła tyle miała ;-)
Jak odmierzasz 100mg?
Zastanawiam się nad zakupem wagi, siedzę od godziny i szukam jakiejś precyzyjnej po necie :D
space invaders are smoking grass
  • 656 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mayday »
Najlepiej z wagą, ale na oko też można, kiedys dzieliłem grama na 10 części, a teraz już normalnie biore kupke i to jest tak 100 +/- 30mg, tak samo jak z zetką tylko trzeba mieć z tym troche stycznosci.
A jak wage kupujesz to kup najlepiej taką która ma dokładność 0,01mg albo chociaż 0.05.
Ostatnio zmieniony 21 lipca 2007 przez Mayday, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: schranz »
MDMA w kryształkach
[ external image ]
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
chyba sól z wieliczki
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 656 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mayday »
schranz pisze:
MDMA w kryształkach
[ external image ]
Zjebana synteza ale i tak lepsze niż piguły :-)
Ostatnio zmieniony 25 lipca 2007 przez Mayday, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 108 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: ferrari »
A jakie są ceny takich kryształków? Czy te kryształi zawsze są tak podrobione czy może to być np. jeden kryształ?
  • 278 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Wizeush »
Mysle, ze nie da rady mniej kupic.. zalezy kogo bys znala ;].
Peace.
  • 26 / / 0
Nie wiem czy zakladc nowy temat o MDMA w postaci bialego proszku, bo nie wiem czy duzo osob mialo z tym kontakt mi osobiscie zdarzylo sie z tym spotkac za granicami naszego undergrandowo cpunskiego panstwa.
Koles nazwal to feta wiec mysle sobie 4 miesiace apsyncji dwie setki i bedzie max co mi potrzeba i tak zrobilem. Koles sie zdziwil mowi ze oni biora 4x mniej na ras. Ale mniejsza o wiekszosc bo mial racje, jebna sie tylko w nazywnictwie bo to bylo czyste biale mdma jak sie puzniej dowiedzalem.
W kazdym razie orbitowanie galaktyczne cos czego jeszcze wczesniej nigdy nie przezylem. Tylko jak po wiekszosci dragach mozna cos zrobic tak po tym i potakiej ilosci moglem tylo lezec na dywanie albo wolniutko ssuwac sie z kanapy spowrotem na dywan. Niesamowicie przyjemne uczucie wewnetrzne plus wizje i zero swiadomosci jako takiej. Wiele bym dal zeby jeszcze choc raz tego sprobowac. Jak ktos bedzie mial okazje chapsnac cos takiego to bez wachania DO IT.
  • 278 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Wizeush »
No ja mam okazje takie cos chrupnac. Za pare dni dam tripraport o fazie na krysztalkach MDMA. Coming soon
Peace.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.

Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.

Nasi sąsiedzi legalizują marihuanę. Do 100 gramów na własny użytek

Czechy przygotowują się do ważnych zmian w swoich przepisach dotyczących marihuany. Od 1 stycznia 2026 roku będzie tam legalne posiadanie do 100 gramów marihuany oraz uprawa do trzech roślin konopi na własny użytek. Dzięki temu, Czechy staną się drugim krajem w Unii Europejskiej, który zdecydował się na takie rozwiązania.