ODPOWIEDZ
  • 82 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Qkacz »
newbe pisze:
dziś znowu jem smoki w ilości 2x
Tak sam jesz te smoczki? <_<
Bą apetit %-D

A tak poza tym nie widze w Neuro Groove opisu twojego bad tripa, moze tak dla przestrogi bys cos tam skrobnal? :-D
Uwaga! Użytkownik Qkacz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 30 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pixi »
Mayday pisze:
Na impreze 100mg jest dla mnie idealnie, kiedyś jedna dobra piguła tyle miała ;-)
Jak odmierzasz 100mg?
Zastanawiam się nad zakupem wagi, siedzę od godziny i szukam jakiejś precyzyjnej po necie :D
space invaders are smoking grass
  • 656 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mayday »
Najlepiej z wagą, ale na oko też można, kiedys dzieliłem grama na 10 części, a teraz już normalnie biore kupke i to jest tak 100 +/- 30mg, tak samo jak z zetką tylko trzeba mieć z tym troche stycznosci.
A jak wage kupujesz to kup najlepiej taką która ma dokładność 0,01mg albo chociaż 0.05.
Ostatnio zmieniony 21 lipca 2007 przez Mayday, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: schranz »
MDMA w kryształkach
[ external image ]
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
chyba sól z wieliczki
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 656 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mayday »
schranz pisze:
MDMA w kryształkach
[ external image ]
Zjebana synteza ale i tak lepsze niż piguły :-)
Ostatnio zmieniony 25 lipca 2007 przez Mayday, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 108 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: ferrari »
A jakie są ceny takich kryształków? Czy te kryształi zawsze są tak podrobione czy może to być np. jeden kryształ?
  • 278 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Wizeush »
Mysle, ze nie da rady mniej kupic.. zalezy kogo bys znala ;].
Peace.
  • 26 / / 0
Nie wiem czy zakladc nowy temat o MDMA w postaci bialego proszku, bo nie wiem czy duzo osob mialo z tym kontakt mi osobiscie zdarzylo sie z tym spotkac za granicami naszego undergrandowo cpunskiego panstwa.
Koles nazwal to feta wiec mysle sobie 4 miesiace apsyncji dwie setki i bedzie max co mi potrzeba i tak zrobilem. Koles sie zdziwil mowi ze oni biora 4x mniej na ras. Ale mniejsza o wiekszosc bo mial racje, jebna sie tylko w nazywnictwie bo to bylo czyste biale mdma jak sie puzniej dowiedzalem.
W kazdym razie orbitowanie galaktyczne cos czego jeszcze wczesniej nigdy nie przezylem. Tylko jak po wiekszosci dragach mozna cos zrobic tak po tym i potakiej ilosci moglem tylo lezec na dywanie albo wolniutko ssuwac sie z kanapy spowrotem na dywan. Niesamowicie przyjemne uczucie wewnetrzne plus wizje i zero swiadomosci jako takiej. Wiele bym dal zeby jeszcze choc raz tego sprobowac. Jak ktos bedzie mial okazje chapsnac cos takiego to bez wachania DO IT.
  • 278 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Wizeush »
No ja mam okazje takie cos chrupnac. Za pare dni dam tripraport o fazie na krysztalkach MDMA. Coming soon
Peace.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.

Zaburzenia odżywiania: marihuana i psychodeliki pomagają skuteczniej niż konwencjonalne leki

Pionierskie badanie osób żyjących z zaburzeniami odżywiania wykazało, że marihuana i substancje psychodeliczne, takie jak grzyby czy LSD, najlepiej łagodzą objawy u respondentów, którzy leczyli się za pomocą leków bez recepty.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.