Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 523 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Plankton »
No bylo cos takiego i nawet o tym chyba w telewizji nawet bylo.
A jesli chodzi o kolor zielony to zawsze jak zobacze cos zielonego to od razumi sie z Mary kojarzy :rolleyes:
Uwaga! Użytkownik Plankton nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 56 / 3 / 0
Hity na czasie.

Lol, nie wime czy sie to powinno kojarzyc ale jak sciagam bucha z lufki to tak mi sie jakos kojarzy

pis lof diazepam
pogotowieskretowe@protonmail.com
Warto pomagać.
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
Fifa World Cup ;-)
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 42 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Rasta_Boy »
w gimnazjum miałem panią od chemii co na nazwisko miała Ścieżka :-D
Coco jumbo i do przodu! – to moje hasło
  • 382 / 8 / 0
Night Garden pisze:
To chyba nie przypadek z tym logiem, z tego co pamiętam na bilbordach były dość jasne reklamy tej pizzerii - "najlepsza na gastrofazę", dobrze pamiętam? ;)
Wywiedzcie się, co tam naprawdę sprzedają... kiedyś widziałam idiotyczne opowiadanko dla młodzieży, w której pojawiała się pizzeria-melina ;-) - hasło "pizza numer siedem" oznaczało pizzę z paczuszkami fety pod spodem. ;-)
Tak, wykonałam ten krok.
Wracam na forum?...
  • 884 / 31 / 0
zewsząd i znikąd pisze:
Wywiedzcie się, co tam naprawdę sprzedają... kiedyś widziałam idiotyczne opowiadanko dla młodzieży, w której pojawiała się pizzeria-melina ;-) - hasło "pizza numer siedem" oznaczało pizzę z paczuszkami fety pod spodem. ;-)
Bez obaw - to dość znana pizzeria ;) I swoją drogą IMHO kiepska, za cienkie ciasto mają. Za to duży plus, że tania...
Uwaga! Użytkownik Night Garden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / / 0
Nieprzeczytany post autor: red »
Elektryczne Gitary - Czlowiek z lisciem

Polecam :-)
I would love to change the world, but they won't give me the source code :(
  • 0 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Joy »
Partia "Zielonych" :P
Uwaga! Użytkownik Joy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 677 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: zielona »
torun, ulica Jaracza
  • 528 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: codeine »
zielona pisze:
torun, ulica Jaracza
W Warszawie też jest ulica Jaracza ]
Uwaga! Użytkownik codeine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata

Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.

Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy

Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.