Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1047 / 22 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
Laska ma mocniejszy łeb, to się zdarza, ja też wpierdalam czasami więcej dragów niż moi znajomi.

Musisz się z tym pogodzić %-D
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: bacik69 »
Ja tez od pewnego czasu mam tak, że ścierwo jakoś.. słabo mi wchodzi, przyznam, że biore od niedawna ale dość często i ostatni raz załadowało mi się tak porządnie w sylwestra 09/10 i od tamtego czasu co wciągne to nie czuje jakoś specjalnie pobudzenia, nie mam problemu z zaśnięciem, a towar bankowo dobry bo znajomych z duuużżżo większym doświadczeniem w temacie niż moje klepie i to fajnie :/
Może to ma jakiś związek z psychiką, że np. tak sie przyzwyczaiłem do tego stanu pobudzenia, że już go tak 'fajnie' nie odczuwam.. :huh:
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Jaroszewiczo »
w moim wypadku Z amfetamina jest roznie ,w zaleznosci od nastroju.U mnie to bardzo znaczace gdyz cierpie na CHAD .Gdy jestem w fazie depresyjnej to trzaska duuuuzo słabiej ,podczas eustymi(stan "normalności) lepiej , a juz podczas manii ktora sama w sobie przypomina stan naspidowania to kurwa piardy mnie tak podkrecaja ze ho-ho .
Wiadomo ze podczas takich skrajnych stanow jakich ja doswiadczam w przeciagu krotkiego czasu ,znaczaco zmienia sie ogolny bilans neuroprzekaznikow .Dzialanie szuwaxu jak wiadomo polega własnie na "zaburzaniu ich równowagi".Wynika z tego że ich stan w twojej bance bedzie miał wpływa na to co poczujesz.Innymi słowy amfa reperuje to co zastaje.
Ale zawsze moze to byc tylko wkretka ,trudniej sie przebic fazie przez dojmujace przytępinie .Jednak co ważne ,nie doswiadczam uposledzenia mocy(nie jakosci) innych specyfikow
  • 7 / 1 / 0
Witam mam pytanie, przejrzałem temat i nie znalazłem odpowiedzi.
Otóż jak bierzemy beate na pare osob to kumpli wypierdala w kosmos a mnie prawie ze nic, pobudzenie, noga mi polata ze 20 minut, stojąc troche sie poruszam, a potem tylko bezsenność. Proszę o nie odpowiadanie mi postami typu ; chujowy towar, bo towar jest na 100% dobry gdyż wszystkich wypierdala tylko nie mnie, fete brałem coś koło 5-7 razy(tolerka nie wchodzi w grę) i za kazdym razem mialem tak samo. dzisiaj zszamaliśmy beatke nie wiem dokladnie ile ale sporo tego było(towar pewny w 100% dobry), jego wyjebało całkowicie, gały jak 5zł , w chuj speed, ogólnie rozpierdol. A mi tylko noga latała może pół godziny troszkę szybciej nawijałem a teraz siedze nockę bo mam bezsenność ;]. W czym tkwi problem? mam taki zajebisty łeb do tego? dodam że po kokolino exlusive wyjebało mnie ostro ;]. Nie mam zamiaru brać sobie pare gietów zeby sie nafukac.
Ostatnio zmieniony 02 marca 2010 przez scyzoryk, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 474 / 10 / 0
może masz adhd ?
Maisssterrr qrwy
  • 7 / 1 / 0
Nie mam adhd wręcz przeciwnie jestem raczej oazą spokoju :) teraz wziałem 5 najlepszego siupa jakiego byłem w stanie przekminic i powiem ze na poczatku bylo wyjebanie a teraz mnie zwał trzyma serce napierdala, klatka piersiowa boli ,cięzki oddech , przejebka. ziomek tez mial zwała i mowi ze mu nastepny szczurek pomógł a ja sie z deka boje ze znowu złape zwała
  • 5299 / 104 / 0
Przestań walić to skurwysyńskie gówno. Sam ćpałem fete kilogramami i na dbre mi to nie wyszło. Nie powiem, jakby się udało ogarnąć fetę zajebistej czystości bez pomysłowości dosypywaczy - to czemu niet. Sam od czasu do czasu walnę, ale jak wszyscy w koło mówią, że jest git majonez. Pierdolę, wole się kawy napić ze 3 filiżanerie niż robić sobie ze śluzówki wysypisko śmieci. Z całego organizmu zresztą też.

PS: wolę śluzówę zostawić na testy tryptaminowe ;]
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 438 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: kwik763 »
pilleater pisze:
Pierdolę, wole się kawy napić ze 3 filiżanerie niż robić sobie ze śluzówki wysypisko śmieci.
Bo i tak zazwyczaj uliczna feta nie zadziała lepiej niż 3 filiżanerie kawy.
pilleater pisze:
PS]
Np :cheesy:
777 - nowy, lepszy Szatan.

Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
  • 968 / 96 / 0
Nieprzeczytany post autor: sem »
kwik763
Bo i tak zazwyczaj uliczna feta nie zadziała lepiej niż 3 filiżanerie kawy.
Aha.
sem,borbak,ebbing,figlarnaliliputka,ein,-io-FajnaBania
  • 1817 / 107 / 0
naprawde szkoda mi takich ludzi ktorzy dostaja wszytko tylko nie amfe.ja mam zawsze wysokiej jakosci proszek i niewyobrazam sobie zeby amfa mnie miala zrobic jak 3 kawy,kurwa to jakies bzdury czy kpiny chyba sa hahahahahah.
Wszystko jest dla ludzi ale nie wszystko dla wszystkich.
ODPOWIEDZ
Newsy
Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich