Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3 / 1 / 0
W swojej karierze wciagnalem 4 torby po gramie kazda i nie raz mnie zastanawialo, dlaczego nigdy nie mialem takich objawow, jak 100% innych osob, ktorych wypowiedzi dotyczace amfy czytam. U mnie wyglada to tak, ze energii nie mam zadnej, wrecz przeciwnie - po speedzie nie chcialoby mi sie nawet pompki zrobic, cialo mam przymulone jak po alkoholu. Nie mam ochoty z nikim gadac (jakiejs weny slowotokowej nie czuje), czuje bardziej potrzebe ciszy. Co do umyslu - co prawda moze troche szybciej i chetniej mi sie cos czyta, jestem tez dla wszystkich bardzo mily (np jak gadam na gg), ale efekt nie jest znowu taki silny, zupelnej klarownosci nie ma, wszystko jest z domieszka jakby alkoholowego otepienia - nie bardzo wiem jak sie od tego mozna uzaleznic, nigdy nie czulem checi walniecia kreski na moim "zjezdziku". Watpie, zebym sie na tym przygotowal do jakiegokolwiek egzaminu. Zdarza sie, ze sennosc czuje juz po trzech godzinach od zarzucenia (w praktyce tak latwo nie zasne, ale przynajmniej wyleze sie z zamknietymi oczami, co juz daje jakis odpoczynek). Nigdy tez nie mialem jakiegos specjalnego zjazdu, nastepnego dnia zawsze juz moglem zasnac czy zmusic sie do jedzenia i czulem tez sie dobrze. Wyglada na to, ze moj organizm ma jakas duza tolerancje na ten drug, bo raz, kiedy chcialem poczuc ten power w ciagu godziny w odstepach 15 minutowych wrzucilem caly gram. Moze bylem tylko bardziej przymulony, ale znowu bez specjalnego zjazdu. Udawalo mi sie tez zasnac. Dlaczego tak sie dzieje? Czyzby trefny towar? Teoretycznie pochodzil z czterech roznych zrodel. Dodam tylko, ze przy wciaganiu nos mnie nigdy nie piekl za bardzo (albo czasami wrecz w ogole), wchodzilo to raczej spokojnie. Czy tu tkwi jakas wskazowka - towar byl do dupy? Jesl tak, to juz nie wiem gdzie mozna kupic cos porzadnego.
Uwaga! Użytkownik dyniu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 57 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: normi »
Hehe najśmieszniejsze jest to, że piszesz, że feta na ciebie nie działa o 4.50 :-D .
Ale co do tego co piszesz no moim zdaniem:
1. Baaaardzo słaby towar. Jakbyś wciągnął 0,25g dobrego ścierwa, które jest u mnie to byś latał jak odrzutowiec. Mieszkasz w jakimś malutkim mieście??? Spróbuj załatwić sobie towar od kogoś kto cały czas wali fetke, tacy wiedzą gdzie można kupić najlepszy towar w mieście.
2. Wciągasz sam zapewne. Ja jak wciągam sam to też nie mam takiego super dopalacza, tylko się uspokajam. Ważne jest, żeby wciągać w dobrym towarzystwie ;-) .
3. Może masz jakieś zajebiste niedociśnienie. Mój koleszka miał i musiał więcej fuknąć żeby go pokręciło, ale gram to już przesada, jeśli tak jak piszesz jesteś początkujący.
WNIOSEK:
Poszukaj dobrego źródła, a dowiesz się jak można się od tego uzależnić :-p .
Ale uważaj na to, to naprawde nie są żarty.
  • 216 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: nvm »
A co z zespołem ADHD? Osoby, które cierpią na tą dolegliwość mogą być leczone amfetaminą. Feta działa na nich uspokajająco. Może to jest wyjaśnienie Twojego problemu?
Oczywiście bardziej skłaniałbym się opcji gorszego towaru, ale trzeba wziąć pod uwagę wszystkie możliwości.
  • 437 / 20 / 0
Towar może być słaby, ale napisał, że brał z 4 różnych źródeł a dla pewności raz wystukał całego grama. po takiej akcji choćby towar był okrutnie przerzedzony costam powinien poczuć. No chyba że był to apap czy coś w ten deseń :-)

Dziwne.
NIECH CO KRWAWY HEGEMON?
NIECH ŻYJE
!!!

Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy

Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
  • 849 / 42 / 0
Nieprzeczytany post autor: lucyper2 »
A co z zespołem ADHD? Osoby, które cierpią na tą dolegliwość mogą być leczone amfetaminą. Feta działa na nich uspokajająco. Może to jest wyjaśnienie Twojego problemu?
Raczej nie. Amfetamina uspokaja chorych na ADHD, ale nie w takich dawkach. 1 gram przeciętnej polskiej amfy sprawiłby, że kolega powinien czuć się już bardzo źle, niezależnie czy ma ADHD, czy nie. Raczej wałek.
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 126 / 8 / 0
albo to prowokacja albo kolega ma 15 lat, wazy 48kg i wszyscy wala go w huja.
  • 3 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: dyniu »
[quote="Hegemon_Krwawy"]
Towar może być słaby, ale napisał, że brał z 4 różnych źródeł a dla pewności raz wystukał całego grama. po takiej akcji choćby towar był okrutnie przerzedzony costam powinien poczuć. No chyba że był to apap czy coś w ten deseń ]

Na pewno nie byl apap, bo cos jednak czulem - bez problemu rozpisalem sie na kilka stron tam, gdzie normalnie napisalbym jedna, umysl bardziej skoncentrowany, byl tez efekt "rosnocych" wlosow. Natomiast przyplyw energii zerowy, wrecz jej zmniejszenie - moglem usiasc w jednym miejscu i w ogole nie chcialo mi sie wstawac. ADHD raczej na pewno nie mam, wiec to chyba nie jest to, aczkolwiek mozliwe, ze na niektore osoby dziala to po prostu inaczej. Natomiast slyszalem, ze mocz po wrzucie jest ciemny, wrecz brazowy. U mnie jasny jak woda.
Uwaga! Użytkownik dyniu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: dyniu »
psychedrine pisze:
albo to prowokacja albo kolega ma 15 lat, wazy 48kg i wszyscy wala go w huja.
Ani jedno, ani drugie, natomiast co do tego chuja to byc moze, chociaz towar zalatwiali mi znajomi, ktorych nie podejrzewalbym o zle intencje. Czesc tego towaru podobno uchodzila za mocny.
  • 25 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Lexy »
od kiedy APAP NOC to amfa? :D
Uwaga! Użytkownik Lexy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...