Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 440 / 32 / 0
100 to jest za mało. 200mg na lajta w sam raz.
Jak masz retard to pokrusz je solidnie i na pusty żołądek.
  • 444 / 30 / 0
Ja brałem od razu jedną kapsułkę Adamonu o mocy 150 mg ale tylko dlatego bo takie wydrukował mi rodzinny
Uwaga! Użytkownik Thomas12 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Ja znalazłem Dorete 75 mg zostały 4 tabletki w blistrze. Tak patrzę i mi się skojarzyło że można się naćpieć tym ;v a nie wiem skąd się wzięło w domowej apteczce. Robienie ekstrakcji jest lepsze czy jak pogryze i połkne to też gicik będzie ?
  • 567 / 53 / 0
Zjadłem 100 na początek do pociągu żeby wyczuć jak to się je i było w sam raz na czillout, po paru h wrzuciłem 200mg na pewnym s&s i to jest to. Tylko cały czas mam to jebane przeczucie że się wpierdole... Odkładam do piątku na wszelki wypadek. Szczękościsk to norma? Morda lata jak głupia
Predzej martwy niz slaby
  • 1425 / 81 / 0
trampek niby rewelacji nie ma ale coś w sobie ma. Tak sobie myśle, że o ile wjebać się w kodę to nie widzę zbytnio możliwości w moim przypadku to z trampem jest odwrotnie.

A jeszcze jakby przytulić butle 96ml to już całkiem polubilibyśmy się %-D
  • 5 / / 0
Siema, mam plan zarzucić 400 mg trama ale jestem zajebiście głodny (na tyle że robi sie to nieprzyjemne) i pytanie brzmi czy moge coś zjeść w oczekiwaniu na wejście? np 10 min po spożyciu Trampka
  • 1425 / 81 / 0
Poczekaj z 30-40 min mocniej wejdzie heheeh
  • 1106 / 221 / 0
Po spożyciu jest to nawet wskazane :) Ale jak już wejdzie, to raczej nic nie przełkniesz, bo zwykle pojawia się jadłowstręt
  • 585 / 62 / 0
30 stycznia 2018Hexemir pisze:
Ja znalazłem Dorete 75 mg zostały 4 tabletki w blistrze. Tak patrzę i mi się skojarzyło że można się naćpieć tym ;v a nie wiem skąd się wzięło w domowej apteczce. Robienie ekstrakcji jest lepsze czy jak pogryze i połkne to też gicik będzie ?
jak martwisz sie taka iloscia paracetamolu to albo zaopatrz sie w odtrutke, przykladowo ACC optima z apteki i zarzuc rownolegle z doreta 2 tabsy, a pozniej kolejne 2, albo po prostu zrob ekstracje jak antidolu, przy dorecie polecam zmyc otoczke, bo robi mleko z roztworu i nie wiadomo czy to parasyf przelecial czy nie.
  • 128 / 6 / 0
Dlatego przy tramie, powinno się jeść trochę na siłę, a nie głodować, bo inaczej będziesz wyglądał jak kościotrup.
Uwaga! Użytkownik Klonik2mg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".