Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 398 / 24 / 0
u mnie zawsze zle sie konczyly takie miksy, jedynie keton + mj, po innych wynalazkach bylem wyraznie struty.
Uwaga! Użytkownik ggyo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
200mg nepa + 60mg 3-FA Iv zrobi?
Uwaga! Użytkownik olorowicki nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 623 / 22 / 0
tak i to ZA bardzo a wręcz będziesz stał przy drzwiach i nasłuchiwał czy ktoś idzie ;) polecam 60mg nepa i 60mg 3-FA nie więcej w szczególności nepa
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
:diabolic:
:yay:
  • 1537 / 197 / 0
miałem przyjemność przyjąć dzisiaj bliżej nieokreśłony beta keton który robił podobnie do 4cmc a 3cmc cos jakby pomiedzy tym , i hexena na zmiane , zalanego duża ilościa alkoholi i przepalanego jointami , czuje sie świetnie mam energie i do tego pikawa nie napierdala jak to nieraz sie zdarzało , przyjete zostało okolo 300mg hexena i 500 mg nieokreslonej mefedronowo podobnej substancji , muzyka perfekt , lekka psychodela która dostarczyła marihuana i zniwelowana suchość w ustach poprzez picie piw. Na sobotni czy piątkowy wieczór na wypad do klubu mix jest świetny nie przybija ale tez nie za bardzo wypierdala nie licząc wejścia który czuć bardzo dobrze potem pozostaje tylko przyjemny czul na impreze
  • 0 / / 0
@Brutalny, jak wyglądał ten Twój hexen i jak go przyjąłeś? Wpadał lekko w żółty, bądź taki lekko jajeczny(jak skorupka) kolor? Miał podobną postać do mąki?
  • 1537 / 197 / 0
Koleżka kminił hexa , z nie przygladałem sie za bardzo ale żółty nie był napewno , bielutki troche jak mąka. Przyjetne zostało wszystko sniffem rozłozone na longi około 100mg Nie dopisałem że około godziny 4 rano tego samego dnia miałem okropnego bad tripa po spaleniu nasennego packa , miałem okropne schizy, otwierałem okno z 10 razy żeby zaczerpnąćpowietrza bo myślałem że sie udusze dosłownie , serce napierdalało tak że nie mogłem leżec i nasilały sie wkrety , wypiłem z ciagu 2h do 6 rano około 3 litrów wody bo tak miałem sucho w ustach. Myślę że to wina schodzącego hexena bo kiegys też miałem podobno akcje ale nie z taka mocą , uważajcie troche ile jaracie to ketonów bo może być naprawde niefajnie
  • 880 / 365 / 6
No to sporo tego heksa. Warto z nim zachować szczególną ostrożność jak się dorzuca, albo dorzucać minimalnie - jedna, dwie dorzuty max.

Na zejściu rzeczywiście zamiata serduchem, 130-150 bpm wyciąga bez najmniejszego problemu nawet leżąc na łóżku. Po prostu trzeba to przeżyć.

Z kanniaczami można załapać na tym temacie srogą schizę, więc trzeba uważać. Jakoś źle się komponuje.
Everything's better with acryl. It's like bacon, but acryl.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
  • 1674 / 106 / 0
a proboewałes sdamego bk-EPDP?
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5219 / 927 / 0
The Pass , moglbys napisac gdzie kupic dobre bk?
Tutaj nie zadajamy takich pytań, ani tym bardziej na nie nie odpowiadamy. Do tego jest dział Sprzedawcy. /missiv

Pytanie nr.2 w ilu centach wody rozpuszczasz 150 ml cmc i czy to przypadkiem nie żre żył, nie zapadaja się od tego czy coś w ten deseń ?? bardzo mnie to ciekawi .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 65 / 5 / 0
150-250mg rozpuszczałem w 1ml i nie było problemu, a podczas jednej sesji potrafiłem dawać po 6-8 razy w jeden kabel. Żadnych problemów nie zauważyłem z żyłami :)
08 lutego 2006Camilleri pisze:
Narkomanem jest się przez całe życie, ale ciąg to tylko epizod.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.