Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 1081 / 33 / 0
Hmm mieszkam w Maastricht nie ma tam zadnych polskich lekarzy ;(
Mam podbic do rodzinnego i powiedziec ze ptorzbuje leku na Parkinsona przez roslego zdrowego chlopa?

Czy jakos taktycznie ze mialem kiedys w Polsce i mi pomagala na samopoczucie etc?
  • 863 / 123 / 5
Jak będzie wporządku to bajera, że Ci lek pomagał, przejdzie. Mi benzo nie przepisuje.
" Za dużo " mu opowiedziałem ( sytuacja kryzysowa ) , więc wpadł na genialny pomysł , że jednak nie przepisze mi benzo , sugerując, że po 9 latach brania klonazepamu, 15tbl mi wystarczy na redukcję.

Zależy na kogo trafisz majster.
[ external image ]
  • 297 / 31 / 0
11.11.2017 amsterdam. Kto się wybiera?
Spoiler:
  • 3 / 1 / 0
TiJaz pisze:
Hehe.komus na pewno

scalono \ TiJaz
NickInnyNizWszedzie pisze:
11.11.2017 amsterdam. Kto się wybiera?
Historia. Ja mam dość NL
  • 3 / / 0
Witam. Interesują mnie ceny krążków w Nl. Chodzi mi dokładnie o ceny hurtowe. W ilości 200 drazetek np. Z gory dziękuje za odpowiedz i pozdrawiam wszystkich smakoszy.
  • 863 / 123 / 5
1-2e , czasem mniej. Zależy od typa. W detalu 3-3.50
ścierwo ( pasta - amph ) - 1e\60ct przy 100g
koks - 45\50e ( detal )

Południe - Noord Brabant
[ external image ]
  • 275 / 7 / 0
Siema, poda ktoś nazwy leków z kodeiną dostępnych bez recepty w NL? Nie mogę nigdzie info znaleźć : /
  • 863 / 123 / 5
Bez rcp ciężko. A jak są - to z minimmalną ilością kodeiny. Nie warto
[ external image ]
  • 1 / / 0
07 listopada 2017TiJaz pisze:
1-2e , czasem mniej. Zależy od typa. W detalu 3-3.50
ścierwo ( pasta - amph ) - 1e\60ct przy 100g
koks - 45\50e ( detal )

Południe - Noord Brabant
Witam
Da radę coś zorganizować jak podjadę?
:-)
  • 6 / 1 / 0
Nie wiem, czy to odpowiedni wątek, ale muszę pojechać na początku roku do Holandii, wstępnie na rok. Możecie mi polecić jakieś konkretne miejsce, albo firmę? Biorę, co będzie, najwyżej później na miejscu poszukam czegoś innego. Holenderskiego nie znam, angielski za to mam w małym palcu, więc z tym nie ma problemu. Oczywiście najchętniej pojadę tam, gdzie was dużo, żeby mieć z kim czasem poszaleć :D
ODPOWIEDZ
Newsy
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.