Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 867 / 253 / 0
kodeina metabolizuje się do morfiny jedynie w ok. 10%
Raz półgłówka uwierał podgłówek, całą noc doskwierał mu ból,
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
  • 2392 / 659 / 0
27 maja 2021michalkarol998 pisze:
A nie lepiej zrobić ekstrakcję z Antidolu ? Dużo łatwiejsza.
nie lepiej bo się marnuje jak byś super tego nie zrobił ok 20% materiału a i tak w końcowym koktajlu będzie parasyf. Dlatego o wiele lepiej sie probisz tjoko - ale tam jest dla odmiany syfogwajakol który przy częstszym braniu jest w stanie w bardzo szybkim czasie dać nam wrzody żołądka w bonusie. Także jak kodeina to tylko apteczna na reckę - jeśli ma być brana w ciągu. A tak wgl to Dyhydrokodeina jest o wiele lepsza ;)
  • 2532 / 602 / 0
27 maja 2021Kuks pisze:
Ok jeszcze dwa pytania, rozkruszać tabsy Thiocodinu czy żreć w całości?
Drugie pytanie: ile czasu to działa?
IMO chuja daje gryzienie/kruszenie itd..
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 199 / 13 / 0
Thio się dużo bardziej opłaca - jak dobrze poszukać to prawie dwukrotną ilość w porównaniu do antka. Ale od święta antidol zawsze miło widziany, grzeje krócej ale mocniej. W sumie, czy zrobienie tego typu ekstrakcji na thio (pozbywając się masy tablektowej) też osiągnie się ten efekt?
  • 72 / 4 / 0
@up, równie dobrze lepiej zjeść neoazarine, efekt jak przy Antidolu (krócej i mocniej), a nie marnujesz towaru wcale.
  • 1195 / 223 / 32
29 maja 202121Ch0sen37 pisze:
W sumie, czy zrobienie tego typu ekstrakcji na thio (pozbywając się masy tablektowej) też osiągnie się ten efekt?
Czytaj FAQ
Spoiler:
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 122 / 30 / 2
30 kwietnia 2021Sosaaaa pisze:
30 kwietnia 2021lol pisze:
jedz normalnie neoazarinę w całości

albo rozpuść thioco w odrobince coca coli, z 50ml
Neoazarina nie przejdzie mi przez gardło,serio, tylko kilka rzeczy powoduje u mnie tak silny odruch wymiotny.Thio sie bardzo przyjemnie łyka,ladne smaczne tabletki ale sulfogwajakol podraznia zoladek .Tak wiec gwarantowany jest jest silny ból brzucha.Towarzyszył nawet przy jednej paczce a wyglada na to musiałbym teraz jeśc conajmniej dwie.Antidol wychodzi najgorzej cenowo,trzeba jebac sie z ekstrakcja czyli poza domem lipa i samo picie tez nie jest przyjemne.Wiec pozostaje mi neoazarina,ktora cenowo wychodzi okej,nie ma sulfo a spozycie musze jakos obejsc.Mysle ze dobrym pomyslem mogloby byc zamowienie pustych kapsulek.Moglem tez uzyc tylko jednej warstwy chusteczki,a nie trzech xD.Pewnie ułatowiło by to wchłonięcie ale dla pewnosci sproboje za jakis czas po raz kolejny z 400mg
Z tym thiocodinem bywa różnie. Mnie nie tylko nigdy nie podrażniał żołądka ale wręcz poprawiał trawienie i ułatwiał wypróżnienia. Bałem się jednak brać więcej niż 4 opakowania na raz ze względu na to co piszą o szkodliwości tego sulfa. Jednak zawsze na pusty żołądek i popijane czystą wodą. Tak samo neoazarina, choć po niej zawsze czułem ten ziołowy samk w ustach i to nie przy połykaniu ale kiedy zaczęlo się działanie.
We are such stuff as dreams are made on.
  • 1195 / 223 / 32
31 maja 2021Inoziemcow pisze:

Z tym thiocodinem bywa różnie. Mnie nie tylko nigdy nie podrażniał żołądka ale wręcz poprawiał trawienie i ułatwiał wypróżnienia.
U mnie podobnie
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 633 / 154 / 0
do kasacji
Ostatnio zmieniony 31 maja 2021 przez kurczakswiezy, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 85 / 3 / 0
31 maja 2021Inoziemcow pisze:
30 kwietnia 2021Sosaaaa pisze:
30 kwietnia 2021lol pisze:
jedz normalnie neoazarinę w całości

albo rozpuść thioco w odrobince coca coli, z 50ml
Neoazarina nie przejdzie mi przez gardło,serio, tylko kilka rzeczy powoduje u mnie tak silny odruch wymiotny.Thio sie bardzo przyjemnie łyka,ladne smaczne tabletki ale sulfogwajakol podraznia zoladek .Tak wiec gwarantowany jest jest silny ból brzucha.Towarzyszył nawet przy jednej paczce a wyglada na to musiałbym teraz jeśc conajmniej dwie.Antidol wychodzi najgorzej cenowo,trzeba jebac sie z ekstrakcja czyli poza domem lipa i samo picie tez nie jest przyjemne.Wiec pozostaje mi neoazarina,ktora cenowo wychodzi okej,nie ma sulfo a spozycie musze jakos obejsc.Mysle ze dobrym pomyslem mogloby byc zamowienie pustych kapsulek.Moglem tez uzyc tylko jednej warstwy chusteczki,a nie trzech xD.Pewnie ułatowiło by to wchłonięcie ale dla pewnosci sproboje za jakis czas po raz kolejny z 400mg
Z tym thiocodinem bywa różnie. Mnie nie tylko nigdy nie podrażniał żołądka ale wręcz poprawiał trawienie i ułatwiał wypróżnienia. Bałem się jednak brać więcej niż 4 opakowania na raz ze względu na to co piszą o szkodliwości tego sulfa. Jednak zawsze na pusty żołądek i popijane czystą wodą. Tak samo neoazarina, choć po niej zawsze czułem ten ziołowy samk w ustach i to nie przy połykaniu ale kiedy zaczęlo się działanie.

Ostatnio jadłem kode dosyc często.Co za tym idzie zacząłem miec parcie w chuj i łykanie neo stało sie o wiele latwiejsze xD.Nawet przestało mi przeszkadzac to odbijanie tymiankiem.Oczywiscie w walce z uzaleznieniem to mocne utrudnienie bo tak to zawsze jedzenie kody=łykanie tabletek nad muszlą na kolanach i modlenie sie o nie puszczenie bełta.

up W wiekszosci aptek najtaniej wychodzi thiocodin,pozniej neoazarina i na koncu antek
Zablokowany
Newsy
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.

CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.

Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku

Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.