Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 166 / 10 / 0
Niestety jeśli chodzi o podanie p.o to jestem zawiedziony zarzuciłem rano 1mh alpry i po południu na początek 7,5 mg midasa p.o po godzinie dozucilem kolejne 7,5 ale sniffem efekt taki że jestem tak jakby przyjemnie śpiący a jakiś czas temu 15mg zarzuciłem p.o i po za sennością dosłownie nic. Nie opłaca brać tego p.o ale od biedy można zajebac sniff. Jestem mocno rozczarowany w szpitalu przy podaniu i.v bylo poprostu cudownie. Plus tylko taki że krótko działa i na nastepny dzien smialo mozna zarzucic opio lub napic suie alko bez obawy o depresje oddechowa. Osobiście wolę alpre i clony
  • 27 / 2 / 0
Siema, ogólnie brałem już midasa wiele razy, ale szczerze nie było to jakieś przyjemne jak np. bromek czy alpra. Mam dostęp do ampułek z midasem i chciałbym się zapytać czy warto spróbować i faktycznie jest taka duża różnica w działaniu i.v z podjęzykowym?
  • 517 / 15 / 0
Midas IV potrafi wkręcić jak ktoś ma czas wolny dla siebie i warunki by odlatywac w senny beztroski świat. Robilem ciągi na nim mnie to IV sie podobało.

Przestałem używać.
Zostalo mi z 6 blistrow 15stek na pozbycie :extasy:
  • 2814 / 365 / 0
Midas i.v to jest coś pięknego przy podawaniu tego i.v pchając tloczek czujesz jak midas zaczyna działać takie blogie uspokojenie
  • 5801 / 1197 / 43
Taaaa.
W szpitalu dostałem przed operacją razem z fentanylem oddechowo. Myślałem że świat mi na łeb spada, a potem nic. Budzę się po kilku godzinach ze zszytym łbem.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 177 / 26 / 0
Przypomniała mi się historia typa co miał mieć zabieg czy operacje. Typ miał tolerke wysoka na Midasa i podczas próby uśpienia delikwenta nie dało rady %-D
Przedstawienie musi trwać.
  • 619 / 114 / 0
No ale umówmy się, jak ktoś wali grubo midasa czy inne benzo/opio i ma jakiś zabieg a nie poinformuje o tym no to jest debilem, prosi się o problemy. Chyba że nie miał takiej możliwości by powiedzieć no to jedyna opcja
:tabletki:
  • 5801 / 1197 / 43
Dadają papiery do podpisania wcześniej.
  • 1744 / 576 / 0
Nie no jak wiedział co i jak to darmowa bania w ciekawym miejscu, także propsy. Ale nie róbcie tak, zawsze informujcie xD
Uwaga! Użytkownik WladyslawWygiello jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5801 / 1197 / 43
Jaka bania.
To tak duża dawka że cię usypia w moment.
Nawet nikt nie wie kiedy.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych

Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.

"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki

Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.