Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 112 / 9 / 0
Niestety jeśli chodzi o podanie p.o to jestem zawiedziony zarzuciłem rano 1mh alpry i po południu na początek 7,5 mg midasa p.o po godzinie dozucilem kolejne 7,5 ale sniffem efekt taki że jestem tak jakby przyjemnie śpiący a jakiś czas temu 15mg zarzuciłem p.o i po za sennością dosłownie nic. Nie opłaca brać tego p.o ale od biedy można zajebac sniff. Jestem mocno rozczarowany w szpitalu przy podaniu i.v bylo poprostu cudownie. Plus tylko taki że krótko działa i na nastepny dzien smialo mozna zarzucic opio lub napic suie alko bez obawy o depresje oddechowa. Osobiście wolę alpre i clony
  • 24 / 2 / 0
Siema, ogólnie brałem już midasa wiele razy, ale szczerze nie było to jakieś przyjemne jak np. bromek czy alpra. Mam dostęp do ampułek z midasem i chciałbym się zapytać czy warto spróbować i faktycznie jest taka duża różnica w działaniu i.v z podjęzykowym?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.