Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 482 / 293 / 0
Pokażę Wam to, czego nie ma.
  • 2 / / 0
Dałem kumplowi 1.5 g suszonych jack frost (sam zjadłem tyle na 1 tripa i efekty były odczuwalne), problem jest taki, że nic prawie nie odczuł co prawda zjadł od razu je po pizzy ale minęły 3.5 h i totalnie nic oprócz jakichś falowań delikatnych. Pytanie czy to wina zjedzenia ich po posiłku czy możliwa jest opcja, że jest on mało podatny i potrzebuje dawki razy 2?
  • 482 / 293 / 0
Na moje to był zbyt najedzony + dawka ciut za mała. Daj mu 3.0g, ostatni posiłek jakieś 3 godziny przed i jak to już nie zadziała, to musi poszukać innych zabawek.

Dawno nie było dziennika z podróży. Tym razem nie było kolorków, dosłownie i w przenośni. Zapraszam przedpremierowo (na neuro też będzie):
Spoiler:
Pokażę Wam to, czego nie ma.
  • 1001 / 84 / 0
Czytając powyższe przypomniało mi się to odnalezienie się w stanie psychodelicznym po zażyciu np. psylocybiny.
Zależnie od dawki oraz od innych ewentualnych komponent uczucie rodzenia się w spektrum psychodelicznym przybiera rozmaitą intensywność:>
Ja najbardziej wspominam 225 mg DXM + ~70 łysic + 225 DXM. Pewnie buhy do tego były, piwa to ze 2 ogarnąłem w tym stanie. Brak playlisty doskierwał, bo nie wiedziałem, jak się komputer obsługuje.
  • 40 / 6 / 0
Na pierwszy raz z grzybkami (reglarnie mj od ok 15 lat codziennie)- uprawię growkita (full auto) Goldern Teacher. Mogę prosić o sugestię ile dawkować żeby sklepało ale nie za mocno (będzie solo) na 1 raz i ogólne wskazówki. Na pusty żołądek czy nie na sucho czy z czymś tłustym itP. FullAuto są na prawdę spoko stawiasz worek na miesiąc i praktycznie tylko patrzysz jak rosną grzyby wycinasz spryskujesz i czekasz na kolejny zbiór. Same się robi, nie masz prawa nic popsuć o ile dbasz o higienę.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.

Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki

Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.

„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach

Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.