lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
Chociaż dalej nie jestem pewny czy to to. Ktoś zaobserwował jakieś wyraźnie różnice w działaniu kody w zależności od czasu, w którym się pije piwo?
02 maja 2021Klamm pisze: A jak z tym browarem robicie? Pijecie całego jakiś czas przed zarzuceniem, w trakcie zarzucania, po?
PS: wziąłem 360mg kodeiny plus 75mg pregi i wydaje mi się za mocno haha, z czego wczoraj jeszcze 450mg kody samej prawie nic nie działało
Jutro spróbuję np. 240-300mg wziąść kodeiny do 75mg pregi
02 maja 2021Klamm pisze: Ja ostatnio miło się zaskoczyłem działaniem kody. Zachodziłem w głowę co mogło sprawić, że tak ładnie podziałała. I to chyba była kwestia browara, którego wypiłem jakąś chwilę przed zarzuceniem.
Chociaż dalej nie jestem pewny czy to to. Ktoś zaobserwował jakieś wyraźnie różnice w działaniu kody w zależności od czasu, w którym się pije piwo?
Najlepiej to w ogóle nie pić alkoholu do kodeiny, przy Antidolu dostaje po dupie wątroba, przy Thiocodinie flaki. Lepiej zjeść godzinę przed kodeiną trochę dexa.
Oj tak.Dlatego ja zawsze ide w neoazarine zeby moc to jedno lub pół piwka wypic przed bez skutkow ubocznych czy mysli "i tak rucham swoj organizm i jeszcze go paracetamolem z alko zmieszanym dobijam"xD
Powód: usunięto zbędny cytat
Albo na przystanku zarzucalem i piekna faza wchodzila w busie. Fajne uczucie tak jechac nocnym, ogladac miasto, przysypiac. Szkoda, ze to juz raczej nie wroci :)
Myślę, że z głową popróbuję delikatnie za jakiś czas z tym miksem.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?