lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
Chociaż dalej nie jestem pewny czy to to. Ktoś zaobserwował jakieś wyraźnie różnice w działaniu kody w zależności od czasu, w którym się pije piwo?
02 maja 2021Klamm pisze: A jak z tym browarem robicie? Pijecie całego jakiś czas przed zarzuceniem, w trakcie zarzucania, po?
PS: wziąłem 360mg kodeiny plus 75mg pregi i wydaje mi się za mocno haha, z czego wczoraj jeszcze 450mg kody samej prawie nic nie działało
Jutro spróbuję np. 240-300mg wziąść kodeiny do 75mg pregi
02 maja 2021Klamm pisze: Ja ostatnio miło się zaskoczyłem działaniem kody. Zachodziłem w głowę co mogło sprawić, że tak ładnie podziałała. I to chyba była kwestia browara, którego wypiłem jakąś chwilę przed zarzuceniem.
Chociaż dalej nie jestem pewny czy to to. Ktoś zaobserwował jakieś wyraźnie różnice w działaniu kody w zależności od czasu, w którym się pije piwo?
Najlepiej to w ogóle nie pić alkoholu do kodeiny, przy Antidolu dostaje po dupie wątroba, przy Thiocodinie flaki. Lepiej zjeść godzinę przed kodeiną trochę dexa.
Oj tak.Dlatego ja zawsze ide w neoazarine zeby moc to jedno lub pół piwka wypic przed bez skutkow ubocznych czy mysli "i tak rucham swoj organizm i jeszcze go paracetamolem z alko zmieszanym dobijam"xD
Powód: usunięto zbędny cytat
Albo na przystanku zarzucalem i piekna faza wchodzila w busie. Fajne uczucie tak jechac nocnym, ogladac miasto, przysypiac. Szkoda, ze to juz raczej nie wroci :)
Myślę, że z głową popróbuję delikatnie za jakiś czas z tym miksem.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.